Darkorbit - Klient Download

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika °►KΘBЯA•ƒŧ•ЯAFCÍΘ◄°, 31 maja 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Zgadasz się?

1. Tak

269 głos(ów)
    95,4%
  2. Nie

13 głos(ów)
    4,6%
  1. Witam, tytuł mówi sam za siebie, możliwość pobrania darkorbit w postaci klienta , (NIE JEST TO OBOWIĄZKOWE!!!, to jest dodatkowa opcja) pytania:

1. Po co?
    *Podniosło by to niewyobrażalnie ilość FPS i zmniejszyło lagi i zacinki w grze(Nie każdy ma komputer za 3 tysiące, a każdy chce być równy na PvP)
    2.To jest możliwe?
    *Tak, nawet samo BP ma pare gier na przęglądarkę z dodatkiem klienta)

Głosujcie, oceniajcie, udostępniajcie znajomym :D. Pozdrawiam

2. Wspaniały pomysł estem Za :D

xamij34 lubi to.
  3. xamij34

xamij34 User

zatwierdzam super pomysł :D

4. MOD_Sensei

MOD_Sensei Guest

Pozwolę sobie zanegować 2 pkt. gdyż gry (na myśl przychodzi mi tylko jedna gra) z klientem są pisane w języku Java, natomiast DarkOrbit w Flash więc było by to dosyć kłopotliwe, a przepisywać grę na inny język by się chyba nikomu nie chciało (praktycznie pisanie gry od nowa)

Oczywiście jestem jak najbardziej za taką możliwością :)

Pozdrawiam,
    MOD_Sensei :cool:

5. Swietny pomysl popieram tom akcje w 100%

6. Donatan

Donatan User

Też jestem za,wspaniały pomysł.

7. Niesamowity pomysł, oczywiście że jestem za :)

8. Zarabiają na nas tyle kasy, to niech przepisują od nowa :D
    Pomysł na tak :)

9. Wszystko się musi rozwijać :) Gdyby pare tysięcy lat wstecz ludzie by nie wymyślali nowych rzeczy, bo "trzeba robić coś na nowo na podstawie tego, co jest teraz" nigdy byśmy nie mieli samochodów, elektroniki , mieszkalibyśmy w jaskiniach, bo trzeba projektować coś od zera :]

10. RONDO13

RONDO13 User

Jestem zdecydowanie za, bardzo dobry pomysł.

11. Zgadzam się z Twoją wypowiedzią, ale takie coś to nie jest łatwą sprawą gdyż programiści nie pracują tak zwane "24/7" ponadto mają na głowie naprawianie błędów co nie jest łatwą sprawą..tak tak teraz pewnie napiszecie, że to jest ich praca i że coś tam :p

12. ekstra pomysł tym bardziej przy dużym stężeniu mobów i graczy w niewielkiej przestrzeni ( okolice bram) gdzie ktoś próbuje ubić coś sporego ostro tnie gra a taki klient wiele by uprościł i odciążył serwer

13. I tak(odpowiedzi znajdziecie wyżej) i nie. Nie, ponieważ dałoby to wiele nowych możliwości crackerom do pisania botów, wspomagaczy etc.

.-*MeGa*-. lubi to.
  14. Misiek77

Misiek77 User

Jestem jak najbardziej za. ;)

Ostatnie edytowanie: 19 lipca 2014
  15. kris0211.

kris0211. User

Co do botów itp. to informacjie z klienta tak czy siak trafią na serwer, gdzie dokonywana jest weryfikacja. Jeżeli wykryje bota to twz. :oops: dla botusera. A jeśli nie... i tak kiedyś wpadnie :D

Ostatnie edytowanie: 12 stycznia 2015
    tomallo99 lubi to.
  16. CM_Booker

CM_Booker Guest

ja posiadam komputer lepszej klasy a i tak mam lagi.

Jak najbardziej za.

Pozdrawiam,
    CM_Booker

Ostatnio edytowane przez moderatora: 9 lipca 2014
  17. Witam serdecznie piszę ten post z uwagi na to ze platforma rozrywkowa jaka jest Dark Orbit cieszy się dużym zainteresowaniem, do czego zmierzam, jak wszyscy wiemy technologie cyfrowe jak i rozrywka mocno wystrzeliły na przód, chodzi mi o to czy kiedyś można liczyć na rodzaj klienta na komputery z Windows wersje konsolowe i na urządzenia mobilne. Rozwijający się rynek IT i multimedia dają nam szereg możliwości do ubogacenia rozrywki. Mam na myśli wykorzystanie obecnych technologii jakimi są między innymi:
    -Oculus Rift
    -Technologia wyświetlania 3D i 4K
    -Wykorzystanie więcej jak jednego monitora
    -pełne wsparcie direct 11
    I wiele wiele innych, mam też na uwadze coraz popularniejszy e-sport który przyciąga rzeszę widzów a marka Dark Orbit świetnie by się nadawała na promowanie takiego rodzaju rozgrywki nawet na arenie miedzy narodowej bo jak wiemy serwery obsługują poważnych graczy w wielu państwach.

Dobrym przykładem jest choćby gra jaką jest *Pewna gra o czołgach* która korzysta z obecnych technologii i bardzo dobrze na tym zarabia. To tyle z mojej strony, liczę na odpowiedzi administratorów i podzielenie się tą myślą z innymi graczami.

18. Za rok może dwa, Bug Point DarkOrbit na komputer nam da... :rolleyes::D

Ostatnie edytowanie: 27 listopada 2014
  19. Witam.

Tematy połączyłam. Następnym razem używamy opcji "szukaj", by nie dublować wątków.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka