Kamikadze

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika RYCHU^Z^PL2, 23 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Siemka. Zauważyłem, że po dzisiejszej aktualizacji kamikadze źle działa... Tzn. chodzi o to, że gdy uderzałem z kamyka w alieny, one pomimo tego, że były słabe ( np. mk, sibelonit ) po prostu nie uciekały... :mad::mad::mad::mad: Jeśli chodzi o większe alienki ( np. dk ) to schodzi w znacznej większości sama osłona, a nie hp... Co to znowu ma być???!!!

2. Ja z początku myślałem że mam kamyka 2 level :D

3. No to teraz będzie kicha we wrotach...

Zwłaszcza w trzech pierwszych. :eek:

4. To jeszcze mi powiedzcie że i ćmę "rozkonfigurowali" we wrotach to chyba umrę ze śmiechu. Sorry ale dla tego na niej robię wrota (już pal sześć amunicję) żeby nie siedzieć po 4 godziny między inymi przez walke z lagami.

5. Co oni zrobili z tym kamykiem powie mi ktos...

6. Andromeda5

Andromeda5 User

Wygląda, że zmieniono działanie mechanizmu kamikadze teraz użycie mechanizmu kamikadze zabiera alienowi w pierwszej kolejności osłonę a jak jej nie ma to dopiero HP. Jest to kolejna zmiana wprowadzana po cichaczu na niekorzyść graczy.
    Na chwilę obecną używanie kamyka na wiekszej grupie alienów zaczyna być bez sensu. Oczywiście przy kubiku nie ubijemy tyle protek co wcześniej, a tylko kilka więc bedziemy wieksze obrażenia przy kubiku otrzymywać.
    No jak tak dalej BP robić będzie to już rzeczywiście szkoda czasu na tę grę.

Czy można prosić Kogoś z polskiej Ekipy Obsługującej Grę o wypowiedź czy jest to błąd w grze czy zamierzona zmiana?

Ostatnie edytowanie: 24 kwietnia 2015
    Solance2132 i kris0211. lubią to.
  7. Tak się zastanawiam po kija stworzyli kamikadze, jak od jakiegoś czasu notorycznie ograniczają jego możliwości ?

Po ostatnich zmianach, to stosowanie go mija się z celem - już nawet kryska nie jest w stanie unicestwić - a co dopiero uszkodzić znacząco grupę.

8. Teraz sens straciły szalone cubikony bo protki zaczynają pękać po około 4 kamykach

kris0211. i Andromeda5 lubią to.
  9. SλώczγK

SλώczγK User

ja tam się cieszę bo więcej premki nie kupie bo po co jak kamyk nawet małej kryśki już nie ubija to na co mi to :p

10. jak narazie cma w wrotach bez zmian

11. Dzięki. I oby tak zostało. Jeden jedyny pożytek z niej poza polowaniami. :)

12. szlag mnie jasny trafi zaraz z tymi zmianami o których BP nawet nic nie powie bo po co. Szlag!

13. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

koniec z nabijaniem łatwej urki na x-5.... a było już tak pieknie....

14. Spróbuję zgadnąć..."Co będziemy mówić? Może nikt nie zauwazy. Jak nie zauważy to tak zostawimy. Jak zauważą powiemy że to chwilowy błąd i się cofnie. A jak sie nie da cofnąć powiemy że tak miało byc od pocżątku".

15. Hehe mnie ciekawi jak bede bił MK W gammie hehe. Kurde będzie jak w 2008 roku, z laserów bić alieny. Aaa i wszystko jasne, te wszystkie narzekania na BP, że kiedyś darkorbit było lepsze, BP Postanowilo coś z tym zrobić i zmienilo kamyka abyśmy mogli sie poczuc jak za starych czasów Hahahahahahaha

16. SλώczγK

SλώczγK User

wydaje mi się że ta gra już jest niewypłacalna z miesiąca na miesiąc JP przekładany ze względu na błędy które już dawno powinny być naprawione , stare serwery które były od początku gry nadal są te same , coraz mniej graczy na mapach a mimo to BP nie robi nic w tym kierunku tylko jeszcze bardziej zniechęca do gry tak samo było z grą Xblaster BigPointu ostatecznie skończyło się na tym że juz nikt tam nie gra a nawet polski support podał się do dymisji bo nie miał już co tam robić :D

Andromeda5 lubi to.
  17. Spokojnie xD według BP pewnie to oni wszystko "naprawiają". Ale nie tylko BP ma gdzieś graczy :p Support też nie daje, żadnej informacji i też olewają graczy

Andromeda5 lubi to.

18. Właśnie byłem i sprawdziłem.

Na szczęście bez zmian na gorsze. ;)

19. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

dobre chociaż to, o ile nie zauważą że to przeoczyli :D

20. A mnie się wydaje wręcz odwrotnie. Zarobili na nas tyle "guldenów" że doszli do wniosku że nie ma potrzeby dalej nas rozpieszczać...i nas "ooooo...puścili". Raczej ta "nie"wypłacalność jest na takim poziomie że 1/10 tego u mnie na koncie zapewniłaby mi życie na poziomie naszego (przynajmniej) premiera jak nie prezydenta.

ED. Moderatorzy na nas nie krzyczą? Aż dziw bierze. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.