Konkurs świąteczno-noworoczny

Temat na forum 'Archiwum HQ' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 1 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kube

kube User

jak wrzucam wchodzi link z facebooka

2. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Proponuje wrzucić to na jakiś hosting JPG i dać tu linka resztą się zajmę.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

3. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Link hostingu wygasł, musisz znaleźć lepszy i edytować.

SMOD_Mentor

4. [​IMG]

Głodomory forumowe,
    Niosę ciacha piernikowe!
    Gniotłem ciasto brudnym butem,
    Aż w nadmiarze jest w nich gluten
    Jeszcze ciepłe serduszka, choinki oraz duszki,
    Niech Wam pójdzie Panie w... Brzuszki :D :D :D

5. To może teraz ja podzielę się z Wami tym, co daje w moim domu świąteczny charakter i niecodzienny, magiczny klimat.

Poinsecja, zwana również gwiazdą betlejemską od dziecka kojarzy mi się z czasem świąt, radości i miłości. Zawdzięczam to mojej mamie, która troszkę mnie wtedy "oszukała", mówiąc że roślina ta jest magiczna bo kwitnie tylko w święta Bożego Narodzenia. Od tamtej pory zawsze, gdy pojawia się w moim domu - czuję, że zbliża się ten piękny czas, na który czekamy cały rok.
    Oprócz tej cudownej rośliny, nic nie nadaje takiego charakteru jak świąteczne lampki i świece... Czyż nie prawda, że to świetne uczucie usiąść w ich blasku w fotelu i poczuć magię świąt?
    Mam nadzieję, że podzieliłem się z wami nie tylko moją tradycją, ale także uczuciami o których napisałem wyżej
    :)

Na "Wesołych Świąt" już troszkę za późno, ale na "szampańskiego i wesołego sylwestra" jest w sam raz. Więc tego Wszystkim życzę ^^

Ostatnie edytowanie: 31 grudnia 2017
    Monisiaaaa i MOD_Moth lubią to.
  6. [​IMG]
    Szczęśliwego nowego roku, a szczególnie zdrowia bo jak zdrowie jest to można wszystko

MOD_Moth lubi to.
  7. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Witajcie Kosmiczni Piloci!

Termin nadsyłania prac konkursowych minął.
    Temat zostaje zamknięty a prace konkursowe zgodnie z regulaminem będzie oceniało Jury w składzie SMOD, BA, TL, Community Team. Wyniki konkursu wkrótce.

SMOD_Mentor

8. BA_THOR

BA_THOR Guest

Witajcie Kosmiczni Piloci!

Konkurs dobiegł końca, ale jak zwykle najtrudniejsze zostało na koniec. W pierwszej kolejności pragniemy podziękować Wam za udział w konkursie. Poziom naprawdę przysporzył nam wiele kłopotu, bowiem praktycznie wszystkie prace miały w sobie coś wyjątkowego, co zasługiwało na uznanie. Po burzliwej naradzie jury w składzie CM, ICM, TL, BA i SMOD wyłoniło 5 prac, a oto i one:

oraz 2x wyróżnienie:

Autorom najlepszych prac konkursowych serdecznie gratulujemy!

W sprawie kwestii organizacyjnych pragnę poprosić wszystkie osoby, które zajęły jedno z 5 miejsc w konkursie o kontakt z pomocą techniczną. Zgłoszenie powinno zostać wysłane z konta w grze, które przypisane jest do konkretnego konta na forum, które wygrało. W treści zgłoszenia prosiłbym o podanie nicku z forum oraz zajętego miejsca. Zgłoszenie takie zostanie następnie zweryfikowane. O dalszych krokach zostaniecie już powiadomieni poprzez korespondencję z pomocą techniczną.

Raz jeszcze gratulujemy!
    Wasza ekipa Darkorbit

9. Cześć wszystkim.
    Po wygraniu nagrody wyróżnienia w konkursie, jaką jest 5.000 uridium, uznałem, że zdobycie owej sumy premium waluty to kwestia kilku minut gry na moim obecnym koncie. Zdecydowałem, że oddam nagrodę innej osobie, która wykonała równie dobrą pracę. Może akurat będzie to osoba, która potrzebuje takiego drobnego zastrzyku pieniężnego bardziej niż ja :)
    Wybierając pracę, zrozumiałem co czuje Jury podczas decydowania o zwycięzcach :p
    Jednakże ostatecznie - pragnę oddać moje wyróżnienie graczowi
    insygna*śmierci-277 :)
    Zgłoś się do pomocy technicznej w celu odebrania nagrody.
    Gratuluję wszystkim zwycięzcom :D:)
    Powiem szczerze, że wybór ostatniego zwycięzcy sprawił mi większą radość niż sama nagroda za wyróżnienie :p

Ostatnie edytowanie: 6 stycznia 2018
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.