Pasek

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ßēž•ηίсkц•vяϋ, 29 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam,

Mam mały problem który wygląda następująco:

dla mniej spostrzegawczych brakuje mi tego 'dynksa' do przesuwania jednego z pasków (i nie jestem przez to w stanie zmienić pozycji owego paska). Próbowałem zresetować wszystko co możliwe nie przyniosło to skutków więc proszę o jakąś rade.

(Tak to powinno wyglądać (przewiń trochę w dół):
    https://board-pl.darkorbit.com//threads/faq-ustawienia.294/#post-610

**Nabyłem owy problem w następujący sposób:
    1. Zalogowanie na mapę
    2. 'Ustawienia'
    3. 'Zresetuj'
    4. 'Ok'
    5. Zalogowanie się z powrotem na mapę (i brak przycisku (jak na screenie))

Pozdrawiam,

Bez.Nicku

2. Też nie mam owego znaczka do przesuwania nie wiem co się stało ostatni raz konfigurowałem paski dawno temu :D

3. Spróbuj przesunąć najpierw ten pasek poniżej, może się pod nim ukrył :)

4. To była moja pierwsza czynność jaką wykonałem, później chciałem ruszyć ten pasek a tu niespodzianka, nigdzie nie ma przycisku :)

5. Jeśli nie działa to napisz do Supportu. :)

6. Tak też zrobiłem, odpowiedź następująca (oczywiście po serii "zrób to, zrób tamo":D):
    "[...] Informacja o błędzie została przekazana do odpowiedniego działu." (mam nadzieje że tyle ze zwrotnego ticketa mogę ukazać:rolleyes:)

Pozdrawiam,

Bez.Nicku

7. Rooney53

Rooney53 User

przejdz do ustawien i zresetuj calkowicie wszystko, moze pomoze :)

8. Zacytuje sam siebie:
    ale dzięki za chęci:p

9. Rooney53

Rooney53 User

Kurde sorka :D To ja już nie wiem, a czyściłeś pamięc podręczną? Czasami jakieś bugi się robią w tej grze. A inna przeglądarka to samo?

10. Hmm być może przenieśli to do paska pro action :D

11. Jednym z kroków od supportu było czyszczenie ciach i flash'a, próbowałem też różne przeglądarki to samo.
    Nie zdziwiłbym się jak by tak było:D pewnie ktoś zamiast dajmy na to skopiować linijkę kodu to wyciął i wkleił do pro action, ale kto to tam wie:rolleyes:

12. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Spróbuj włączyć i wyłączyć "Pasek kategorii przedmiotu" (klawisz TAB jeśli nie zmieniałeś w ustawieniach przypisanego klawiszu) ale przy włączonym trybie konfiguracji . Teraz tak sprawdziłem i u siebie mam tak, że jak włącze tryb konfiguracji to mam te przesuwaki, a jak włyłącze i włącze ten pasek kategorii przedmiotu to mi znikają te przesuwaki ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

13. Też nic jednak napiszę do pomocy technicznej ;)

14. No niestety tak jak kolega wyżej, nadal nic.:(

15. Ostatnie edytowanie: 1 września 2015
  16. HEMP_GRU okej niech bedzie :) dzięki dałeś mi rozum tego regulaminu.

17. Dobre wieści! wrócił przycisk do przesuwania i działa tak jak powinien! :D

18. No w końcu. Dzięki za informację bo tak to dalej bym nie przesunął tego :D

19. BA_Matroz

BA_Matroz User

Skoro naprawione to zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.