"pełna" ładownia

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika .Obelix.70, 30 października 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .Obelix.70

.Obelix.70 User

Nie mogę wysłać surki ze SkyLab na statek. Na mapie pokazuje, że w ładowni mam ponad 11k wolnego, a nie chce przyjąć nawet mniejszego transportu. W kółko tylko "za mało miejsca w ładowni...". Ktoś też tak ma?

2. Nathersis

Nathersis User

To przez kod bonusowy. Te 10.000 Izochronianu przypadkiem zajmuje miejsce w ładowni i mają to naprawić do przyszłego tygodnia, więc obecnie najlepiej go po prostu wykorzystać, lub pozostaje czekać i latać na prometidzie z alienów :D

3. Ankalagon

Ankalagon User

Szkoda że tym izochronianem nie można podkręcić laserów. Każdy jak widzę ma ten sam problem. Nawet nie można się tego badziewia pozbyć. Ani sprzedać ani zużyć. Klepenie vortexów, vrotek i innego badziewia na sucho. Wszystko maja naprawić na za tydzień. i po co im serwer testowy.

-dshh14- lubi to.
  4. Nathersis

Nathersis User

Jak nie da się zużyć. Dostałeś też 150 RWA, więc wystarczy ulepszyć ze 2 promki na 5 poziom czy coś innego, kliknąć by użyć Izo i po kłopocie.

5. C-I-E-Ń

C-I-E-Ń User

Ten problem występuje już od jakiegoś czasu, po przesłaniu surki na statek wystarczy poczekać 10-15 sekund i już normalnie przesyła. Fakt powinno od razu przesłać jak w ładowni jest miejsce ale tu nigdy nie działało wszystko idealnie

6. Ankalagon

Ankalagon User

Trochę za późno a i tak wszystkiego nie zużyjesz, po co przyspieszać coś co trwało u mnie 13 minut. Gdybym wiedział to starałbym się pozbyć.
    @C-I-E-Ń mi nic nie przesyła nawet po 30 sek.

7. Niestety, ale Izo "cudownie" się odnawia :eek::p:D

8. " i mają to naprawić do przyszłego tygodnia"
    Czyli wiele dni straconych.
    Kiedyś za durne błędy potrafili dawać bonusy, np. z bonusowych co obecnie się zbiera dzięki "halołyn", to można było wyciągnąć jeszcze raz tyle,
    czyli jak znajdujesz 100uri to dostawało się 200 itd.
    Aż kilka godzin (z 4) latałem przy obecnych bonusach, więcej się nie chce, szkoda czasu.
    Do tego ten błąd.

9. SL3ND3RM4N

SL3ND3RM4N User

Zaczynicie po prostu cos ulepszac wykorzystując przy tym surowiec nowo wprowadzony. :rolleyes:

10. C-I-E-Ń

C-I-E-Ń User

Racja to nowy błąd ja po prostu wykorzystałem ten surowiec z kodu i dlatego nie zauważyłem tej zależności

11. MOD_TORO

MOD_TORO Forum Moderator Team Darkorbit

Drodzy gracze, temat zamykam - co do problemu- zapewniam WAS, że jest nam znany i został przekazany wyżej, musimy cierpliwie czekać na naprawę...
    Pozdrawiam
    MOD_TORO

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.