Ogłoszenie °P°Я°Θ°8°L°Σ°M°

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Poszkodowany, 6 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. To ja °P°Я°Θ°8°L°Σ°M° pl2 :p Postanowiłem nie grać już w darkobit :) Dlaczego? Bo mnie okradli z konta :( Od tak w biały dzień :p A od nowa nie mam zamiaru robić *ciach* :D
    Pozdrawiam
    °P°Я°Θ°8°L°Σ°M°

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 października 2017
  2. BA_Matroz

BA_Matroz User

Przykro mi z tego powodu, ale jest regulamin forum:
    2.16. Handel kontami
    Zabronione jest oferowanie kont na forum. Handel kontami jest zabroniony w Ogólnych Warunkach Handlowych. Firma Bigpoint nie ponosi odpowiedzialności za straty związane ze sprzedażą, kupnem czy zamianą kont.
    i zasady korzystania z konta:
    6.1. Sprzedaż konta/przekazanie konta/zamiana kont

Użytkownik nie jest upoważniony do wykorzystywania swojego konta w celach komercyjnych, dokonywania jego sprzedaży lub przekazywania osobom trzecim w innych celach. Zabronione jest również przejmowanie kont w grze, które należą do osób trzecich (niezależnie od tego, czy nastąpiło to poprzez zakup, użyczenie lub podarowanie)

Ban 30 dni.

Zawsze możesz się starać o odzyskanie konta poprzez kontakt z pomocą techniczną.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

3. Ehh co to się dzieje,
    wszędzie te złodzieje
    zabrali nam proroka
    Nie polata już sierota
    Bedzie tu go brakowało
    i inaczej będzie grało :(

4. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Brak aktywności.
    Zamykam