Problem z UBA

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Czarny, 30 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Czarny

Czarny User

Od ponad miesiąca występuje błąd z biciem na serwerach pl2 jesli chodzi o uba i tu nasuwa sie pytanie jak to sie ma do eventu zimowego który jest powiązany z uba . Jakie szanse maja gracze jesli chodzi o współ zawodnictwo z innymi graczami u których błąd nie występuje ? Prosze o wypowiedzenie sie innych graczy zwłaszcza z pl1 i pl3 czy tam tez problem występuje bo najwyraźniej suport lekceważy tą sprawę .

2. Przepraszam, że się spytam, ale skoro temat nosi tytuł ''Problem z UBA'' to czemu nie zamieściłeś dokładnie o jaki problem chodzi na serwerze pl2.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

3. chodzi o to ze na arenie znika bonus od boostow, sepro i zlotka czyli ma sie o wiele mniej oslon bicie po 40k i speed bardzo maly.... nie ma szans wygrac na arenie teraz...

4. Czarny

Czarny User

Zamiescilem ale w dalszej tresci a problem dotyczy nie naliczania bardzo wielu elementów więc raczej bylo to zbędne. za107wp skoro bijesz 40 tys to jeszcze nie jest źle ja tam więcej niz 10 k nie bije

5. TUROK

TUROK User

Bugi są jak cholera. Jak u nas już z 5 razy koleś z 3 kreskami rangi na pl1 ma 1 miejsce i ponad 1 k pkt ;p porażka.. On lata na nostromo !

6. Czarny

Czarny User

na pl2 jest gracz http://pl2.darkorbit.bigpoint.com/index.es?profile=BCSAb&profileCheck=Lcfif&lang=pl co juz 2 sezon wygrywa bugując pkty i nic z tym nie robią nawet po sprawdzeniu go nie zbanowali oraz innego konta tego gracza o czym juz nie wspomne a robi to poprzez wyciągniecie wyposarzenia z 1 konfy przy wyszukiwaniu graczy i jak widac robi to juz 2 sezon z mistrzem areny i bp poprostu to nie obchodzi po wejsciu w jego profil wystarczy zobaczyć w zakladce informacje znajomych 2 konto które jest 2 w rankingu i tez trzepie urke na tum bugu oraz reszte , a bug odnosnie bicia jak byl tak jest

Ostatnie edytowanie: 30 listopada 2015
  7. Alfa.Star

Alfa.Star User

a to nie jest czasem tak ze jak nikt nie ma dostepu do sepki zlotka i bosterow to kazdy ma takie same szanse? bo rozumiem jakbys ty nie mogl bic a inni by byli na sepku to nie byloby sprawiedliwe ale jesli kazdy ma poblokowane wspomagacze to chyba sprawiedliwie jest

8. A zwykły relog nie pomoże? Jeżeli nie to zgłoś ten fakt do supportu - po odpowiedzi także dodaj załącznik (screen z tym błędem).
    Użytkownika zgłoś do supportu o wykorzystanie bugów (luki w grze). Nikt nic nie może zrobić bez żadnych dowodów. To tak jakby zgłosić na policję osobę, która wg. Ciebie jest złodziejem, bo nie pracuje, a ma pieniądze. Wychodzi praktycznie na takiej samej zasadzie. Udowodnij supportowi, że masz racje i gracz podany wyżej przez Ciebie zostanie zbanowany.

Co do problemu - proszę umieścić screeny supportowi po otrzymaniu wiadomości. Muszą mieć 100% pewność, że taki błąd istnieje.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

9. Czarny

Czarny User

no i tu sie mylisz albo mało czasu spędzasz na uba na 1 kontach czesc bonusu dziala na 2 nie a ponadto buguje sie seprom co jakis czas ze po kilku uba nie zuzywa sie bijąc na zwykłych mapach

10. Mam właśnie taki problem, wlatuje na uba i od razu pierwsze co widać to to że mam o wiele mniejszą ilość osłony a zaraz po rozpoczęciu walki bije jakbym nie miał nic w laserach... (jestem z serwera PL1)

11. BA_Matroz

BA_Matroz User

Ponieważ uszlachetnienia są wyłączone w UBA :rolleyes:
    uba.jpg

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

12. mhm, to wszystko wyjaśnia - dzięki

13. Heiken

Heiken User

tak to wyłączyli ze w UBA mnie bija po 120k z bialki na szkoleniowej :) dobrze BP zrobil ze to wylaczyl ale niekazdemu

14. LaserFire3

LaserFire3 User

Masz odpowiedź, zamieszał jak dziki, szkoleniowa (dziwna nazwa) i dostałeś... lanie :D

15. Alfa.Star

Alfa.Star User

szkoleniowa + ekstraks + bonus za statek + rsb to calkiem ladny hit raz na jakis czas ;) nie wiem tez czy czasem jak pet strzeli jednoczesnie to tez sumuje hita wiec moze i te 120k jest mozliwe

16. Heiken

Heiken User

z samej bialki mnie bil koles dokladnie sie przyjrzalem jak pierwszy raz mnie ubil a inny koles nostromem po 60/70k mnie bil nwm jak oni to robia ze z samej bialki po tylko bija na arenie

17. Alfa.Star

Alfa.Star User

ciezko powiedziec teoretycznie nikt nie powinien miec wspomagania kamieniami co powinno prowadzic do sprawiedliwej walki ale jak to jest w praktyce nie wiem. bije sie tam czasem i ciezko wygrac ale mysle ze to juz trzeba konfy typowo pod uba miec

18. Czarny

Czarny User

Mod napisał ze aktualizacje rudy i nanoposzycia są niedostepne na uba i zgdze sie ze mozna nawet i bez tego bic po te 120 k na luzie ale to nie wyjasnia dlaczego jedne osoby biją na fulce na uba tak jak to ma byc a 2 nie. Dla tego przykładu sam sie fulki dorobilem a na uba 40 tys z mieszanki nie wycisne co jest chore bo cos skrypt dmg oszukuje pewną czesc graczy. Po napisaniu do supportu zostalem wysmiany i olali mnie mówiac że nic nie są w stanie z tym zrobic co jeszcze bardziej mnie zadziwilo. Wilku jak grasz na pl2 to zademonstruje ci na uba ile bije i sam zobaczysz a ile na zwyklej mapie i porównamy hity na uba jak nie wiezysz twoje i moje.

Prosiłbym o zmianę koloru w sygnaturze na inny niż czerwony, ponieważ kolor ten jest zarezerwowany dla ekipy. 2.4. Kolory

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Ostatnio edytowane przez moderatora: 4 grudnia 2015
  19. Podczas meczów czyli w trakcie a ja mam ulepszone przed pojedynkiem i seprom nie działa ( czytanie ze zrozumieniem)

20. Alfa.Star

Alfa.Star User

tu podczas oznacza i przed wskoczeniem do uba i po ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.