Tartarus, pytanko

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ◦○_ZIGI_EX_™○◦[GIT™], 27 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. W FAQ napisane jest "Domyślna prędkość: 220", a za chwile kilka linijek niżej
    "Umiejętność Zwiększenie prędkości
    Po włączeniu umiejętności prędkość statku Tartarus ze standardowych 260 jednostek wzrasta 0 40%, a szkody zadawane laserami dronów ulegają zmniejszeniu o 5%". Błąd czy ja źle to rozumiem?

2. normalnie lecisz 220:( bez umiejętności,a jak włączysz umiejętność prędkość wzrasta ci do 621 na formacji koło wzrasta ona do 644;):p:D,tylko że szkody z laserów zmniejszają się :oops:

3. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Dziś testowałem ten statek i sprawdziłem jego "nadludzkie" możliwości. Od razu po testach przekazałem dane związane z tą prędkością oraz umiejętnością "Boost" wyżej, żeby przed oficjalnym wprowadzeniem zostało to poprawione i zoptymalizowane(miejmy nadzieję, że wysłuchają ;))

Dodatkowo na dowód, że Tartarus jest statkiem w fazie beta testów jest to, że opis umiejętności na serwerze testowym brzmiał troszkę inaczej(bodajże zmienia się standardowa prędkość z 220 na 300 oraz zwiększa się ogólna prędkość o 15%).
    Poczekajmy na to, co zrobi centrala :).

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

**XRYSIUX** lubi to.
  4. a ja sie zapytam calkiem o co inszego.
    dlaczego o godzinie 15-ej niebylo zadnegnej informacji ze bedzie otwarty terstowy? tylko pokazuje sie z opuznieniem kilku godzinnym i to dopiero na kilka minut przed zamknieciem? ostatnio to czesto widze w pracach modkow ze wszelakie informacje podaja z conajmniej godzinnym opuznieniem a zdaza im sie im ze nawet dopiero po 6h od pokazania sie czegos jest podane info ale czas jaki jest to zenada bo cofnieta o moment pokazania sie rezeczy
    niech sie tos madrzejszy od graczy wypowie bo znajac zycie mod nim zareaguje to minie sporo czasu

5. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Informacja o otwarciu serwera testowego pojawiła się o godzinie 13:)>>>LINK<<<
    Jeżeli serwer testowy był pełny to nie pokazywało go.
    Jeżeli masz jakieś zażalenia co do pracy moderatorów- napisz je w dziale Skargi na forum. My jesteśmy ludźmi chętnymi Wam do pomocy, ale nie mamy wyznaczonych godzin pracy. Dodatkowo nie jesteśmy w stanie przeczytać każdego postu i każdego tematu w przeciągu ułamka sekundy :). Skoro uważasz, że jesteśmy zbyt wolni- napisz podanie o pozycję moderatora forum. Być może góra Cię przyjmie, a my chęcią przyjmiemy do swojego grona nowego kolegę :)

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

6. Po godzinie siedemnastej nie mogłem wejść na testowy, dziękuje za info. Do zamknięcia.

7. a mi chodzi o sam komunikat o serwerze testowym :D o godzinie 15-ej niebylo zadnego infa o tym tylko dopiero po godzinie 19-ej zobaczylem ze dodano taki watek. a teraz zauwazylem ze watek o serwerze testowym zostal cofniety do godziny 12.07. i nierob ze mnie idioty ja ja wiecej na forum przesiaduje i widze co jest dodawane i o ktorej. 4h roznicy w wejsciu i nagle komunitak o serwie? ktos tu pogrywa w ciula. wiecej sie dowiaduje od ludzi z serwa pl2 niz z tad

8. adrianixus1 to chyba na innym forum patrzyłeś bo jak ja wchodziłem dzisiaj koło 14 to info już było.

9. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Ja nie chcę nikogo w żaden sposób poniżać.

Post w oficjalnych ogłoszeniach był napisany o godzinie 13:07, a samemu odczytywałem go przed godziną 14.

Proszę też o zachowanie kultury wypowiedzi. :)

Dodatkowo pragnę poinformować, że ma Pan źle ustawioną strefę czasową w ustawieniach forum :)

Temat zamykam zgodnie z wolą autora.

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.