Ogłoszenie Tymczasowy sposób wbicia lvl'a dronom.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Alfa.Star, 30 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Alfa.Star

Alfa.Star User

Siema siema od wprowadzenia nowego hangaru jest problem z nabiciem levelu w dronach. Aby nabic level dronom nalezy ubijac alieny na podstawowym statku np goliat vega big boy nostromo a nie na nowym statku (dawnym designie). Mod czy tam ktos moze to przeniesc do innego dzialu jak ten zly ale mysle przyda sie wam bo niektorzy juz z dronami na 3 levelu lataja albo nizej :p Pozdro WILKU

Marcin i MOD_ORZEŁ lubią to.
  2. No super, chętnie bym nabił na statku podstawowym, ale niestety wszystkie statki podstawowe jakie miałem zostały mi zabrane (chyba też bug, bo co innego?) :D.

3. Alfa.Star

Alfa.Star User

co za problem nostromo na kredku kupic :p ja w kilkanascie min wbilem nim na full lf3 na kryskach level 6

4. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Po wprowadzeniu zmodyfikowanego hangaru występuje problem z naliczaniem doświadczenia po naprawieniu dronów. Było wspomniane o tym w tym poście ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

5. Alfa.Star

Alfa.Star User

to ja wiem tylko pisze jak sobie ten level nabic :p

6. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Zmieniłem nazwę tematu, aby była bardziej zrozumiała

Przeniosłem temat do właściwego działu

Dodatkowo specjalnie dla graczy opiszę jeszcze raz jak nabić lvl dronom:

Aby nabić lvl dronom musimy bić na dawnych statkach(czyli na np. podstawowym golcu/aeginsie/vedze/cytadeli; wliczają się też do tego statki BigBoy, Nostromo, defcom, yamato, piranha, phoenix, piranha <- nie mogą mieć jakiegokolwiek designu). Bicie na statkach, które dawniej były designami sprawia, że nie nalicza lvla dronom.

Mam nadzieję, że informacja, którą podajesz, jest prawdziwa ;)

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

7. Alfa.Star

Alfa.Star User

jest prawdziwa bo sam dzis wbilem juz 2 razy drony tak :p

8. Bym wpisał do tego tematu z przydatnymi tematami Gracza, ale jest jedno ale... Błąd kiedyś zostanie naprawiony i cierpliwie na to poczekamy :)

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

9. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Można nawet to do FAQ dać :D Ponowne przeniesienie to kilka kliknięć ;)

Najważniejsze jest jednak to, że mamy sposób na obejście problemu, a w dodatku przyczynę błędu ;)

Sam się waham czy Ci standardową końcówkę postu MODa dopisać, ale... A co mi tam :D

"Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ"

10. Polaczek84

Polaczek84 User

Hola Hola "Aby nabić lvl dronom musimy bić na dawnych statkach(czyli na np. podstawowym golcu/aeginsie/vedze/cytadeli; wliczają się też do tego statki BigBoy, Nostromo, defcom, yamato, piranha, phoenix, piranha <- nie mogą mieć jakiegokolwiek designu)." jak mam zmienic jak podstawowe statki znikneły... i znowu trza kupowaĆ, czy oby nie specjalnie podstawowe statki zostały usuniete z hangaru....

11. Alfa.Star

Alfa.Star User

kolego a co to za problem za kredki jakis statek kupic czy nawet tego golca czy vege wylicytowac :) dzial dziala wystarczy chciec

12. Polaczek84

Polaczek84 User

"kolego a co to za problem za kredki jakis statek kupic czy nawet tego golca czy vege wylicytowac :) dzial dziala wystarczy chciec " tylko na aukcji dopchac sie do golca bardzo ciezko majac tylko 3kk.

13. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Zawsze można kupić te nostromo czy bigboy- chyba na to już Cię stać ;).
    Jednak wnioskując z Twojego postu to uważam, że wbicie lvla Twoim dronom jest nieefektywne i niewymagane- mała różnica w biciu/osłonach. Oczywiście nie mam na celu nikogo obrażać. Wyciągam po prostu logiczne wnioski- przy biciu do 3000(bo tyle stawiam, że bijesz) musiałbyś grać kilkanaście, a może nawet kilkadziesiąt godzin(non stop bijąc alienki), aby jako tako zauważyć różnicę w zarobku ;). Jak liczyłem to przy DMG 10.000 różnice nie są jakieś ogromne, a co dopiero przy 3 razy mniejszej wartości ;)

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

14. moiiiom

moiiiom User

Czy statek leonov tez pozwala wyklepac drony ?

15. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Powinien ;)

Pozdrawiam
    MOD_ORZEŁ

16. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.