ZALETY I WADY TYRANNOS CENTURION

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika BELKROS, 20 lipca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. BELKROS

BELKROS User

Interesuje mnie niedopowiedzenie dla ,,design statku Centurion Tyrannos". A mianowicie jakie faktyczne plusy i minusy posiada ten statek. Na serwerze chodzą plotki, że ,,design ten będzie posiadał wszystkie sloty cyborga-będize posiadał 10% do obrażeń jak cyborg-i będzie posiadał dodatkowe procenty do namierzania. W przeciekach informacji udostępnionych przez ,,Kyro" była mowa o jedynie o zwiększonym namierzaniu dla laserów i rakiet o 10%, jednakże to żadna wiążąca informacja gdyż do czasu startu tego eventu projektanci mogli zmienić właściwości tego designu a ponadto jak wiadomo designy do centuriona posiadają zalety oraz wady. Ja zaobserwowałem że design ten posiada: -1 laser(oraz prawdopodobnie -5% obrażeń), prędkość zwiększona o 15 punktów, zwiększone namierzanie trudno wyczuć. Może by tak BA_Asral lub CM_Chmurka wypowiedzieli się w tej kwestii, gdyż nie znalazłem żadnej formalnej informacji w powyższej materii na forum krajowym, obcojęzycznym oraz discord(zie).

2. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

Niestety nie przysłali nic wiecej niż jest w FAQ...
    Aż się zdziwiłem, że to ubranko centka daje coś więcej niż reszta :eek:

Podłubałem troche w grze no i po śledztwie wyszło mi, że:
    +15 prędkości
    -1 laser
    :eek::eek::eek:
    Więcej nie znalazłem :oops:

TL_Eviana. lubi to.