Pomoc techniczna Zmiana cen w sklepie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika NiewidzialnyKreator, 15 czerwca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. https://board-pl.darkorbit.com//threads/zmiany-cen-w-dziale-platnosci.106065/
    Odnośnie tego tematu. We wrześniu mija rok od zmian cen w sklepie. Czekam na informacje o postępach jakie poczyniliście na przełomie 9 miesięcy.

Czy jakiś moderator słyszał cokolwiek o tym temacie na przełomie tych kilku miesięcy? Czekam na wypowiedzi ekipy. Obiecałem prawie rok temu, że dam wam czas. Czas się skończył.

Dla osób które nie wiedzą o podwyżkach nikt nie raczył poinformować graczy, a dopiero liczne skargi i protesty zmusiły naszą ekipę do publikacji owego tematu.

Proszę również o liczne wypowiedzi w tym temacie, ponieważ zmusi to osoby wyżej postawione do reakcji.

Jeżeli temat zostanie zamknięty bez podania wyjaśnień na owy temat sprawę przekieruję do niemieckiego supportu, ponieważ nie możecie zamiatać każdej sprawy pod dywan. Zamykanie tematu za spam/namawianie do złego nie jest powodem. Za takie czynności należy się upomnienie/kara.

Ostatnie edytowanie: 15 czerwca 2017
  2. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Twój temat przekazałem wyżej :) Ja ze swoją strony nie jestem w stanie odpowiedzieć na Twoje pytanie. Nie pozostaje nic innego jak cierpliwie poczekać na odpowiedzieć :)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

3. BA_THOR

BA_THOR Guest

Czytając Twój post mogę jedynie stwierdzić, że wracasz do czegoś sprzed roku, co już dawno przeszło do porządku dziennego. O jakich postępach mowa? Nie ma tu miejsca na postępy. Ekipa nie ma nic do powiedzenia w kwestii regulowania cen przez firmę Bigpoint. Podkreślę to co zawsze powtarzam. Żadna z ekip pomocy technicznej [nawet ten ukochany niemiecki support] nie ma wpływu bezpośredniego na to jakie decyzje podejmie góra. Możemy sygnalizować, że zmiany graczom na polskich serwerach się nie podobają. Wyrazić niezadowolenie, czy sugerować powrót cen sprzed tej podwyżki. Dokładnie tak też uczyniliśmy. Niemniej decyzje zapadły. Bigpoint tak jak każda inna spółka może dowolnie kształtować cenę swoich produktów. We wspomnianym wątku wyjaśnione zostało dlaczego nie było o tym mowy wcześniej.

Jeśli planowane będą obniżki cen lub też ich powrót do innego poziomu to tylko wtedy, gdy firma Bigpoint tak zdecyduje. Ekipa publikuje to co centrala chce by było przez nas przekazane, zaś my [czytaj ekipa] zbieramy opinie graczy i je przekazujemy jako feedback do centrali.

Myślę, że w tym temacie nie ma więcej do dodania, zaś roztrząsanie decyzji marketingowych firmy nie należy do nas.
    Pozdrawiam
    BA_THOR

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.