1,5 MLN uri za cene 150k ?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika pawelniebudek3, 22 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam. Ostatnio logując się na konto miałem okienko z info, że mogę kupić 1,5 MLN uri za cenę 150,000 uri ( 199,90zł ). Czy ktoś kiedyś też tak miał ? i czy to się powtarza, bo jak wyłączyłem to okienko to już więcej się nie pojawiło.

2. Też ostatnio to miałem na innym serwerze na którym nie gram.

pawelniebudek3 lubi to.
  3. Jest to jednorazowa oferta dla graczy, którzy dawno nie pojawiali się na swoim koncie.
    Ja wczoraj zalogowałem się pierwszy raz od 2 lat na swoje konto na PL1 i też miałem taką ofertę.
    Jeśli oferta ta zniknęła to prawdopodobnie już jej nie zobaczysz :p

4. Am no okej trudno. To była chyba najbardziej możliwie opłacalna oferta jaka wgl mógł dać bigpoint więc i tak podziwiam :D Dzięki za odpowiedź :)

5. Szczerze mówiąc to nie była opłacalna w żadnym stopniu, bo za tą cenę masz 3 Podwajacze XL, więc przez ponad pół roku możesz zbierać skrzynki bonusowe. Ja teraz mam na studiach luzy to zbieram skrzyneczki od 2 miesięcy i już grubo, oj grubo ponad 2 mln uridium wyzbierane :p Także w pół roku 6 baniek za tą samą cenę, ale przy odrobinie poświęconego czasu :p

EDIT: Obecnie mam ukończone osiągnięcie Król Midas (zbierz 2 500 000 uridium), ale w to wchodzą też wrota, alieny itp. Także jednak z samych skrzynek troszkę mniej :p Bo tak jak liczę moje wrota to z milion uridium z nich będzie jak na razie :)

Ostatnie edytowanie: 23 stycznia 2018
  6. Ja miałem taką ofertę na Black Friday jakoś na 3 dni ale potem już więcej jej nie było ;)

7. Black Friday nawet w DarkOrbit się objawił? :eek:
    Koniec świata :p

8. Tak ;) Z tego co słyszałem/widziałem też nie każdy miał tą ofertę :D No ja miałem ale nie skorzystałem :p I w sumie wróciłem po sporym czasie nieobecności ale wróciłem w okolicach września a Black Friday jest w listopadzie :)

LynkDynamit lubi to.
  9. Nie koniecznie ja np;mam ofertę na premke za 7,99 pln już ponad rok i korzystam cały czas

10. Ja tą ofertę miałem jak kończyła mi się premka. Nie skorzystałem z niej i od tamtej pory ani widu ani słychu o ofercie:p

11. LaserFire3

LaserFire3 User

Przez te 2 kalendarze pojawiła mi się 4 razy na jednym koncie.

12. MOD_TORO

MOD_TORO Forum Moderator Team Darkorbit

Zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_TORO

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.