10 dronów typu zeus

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika !end^of^the^game!, 17 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam, dzisiaj na evencie ze złotymi skrzynkami trafiłem 10 dronów zeus z jednej skrzynki. Znajomy powiedział, że powinienem to gdzieś zgłosić, bo mogę dostać bana, a boję się o konto. Mogę liczyć ja jakieś porady co powinienem zrobić? Nie chcę stracić konta, nie wiem czy to bug, czy nie. Dodam, że to na innym koncie.

2. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Gratuluję szczęścia ;) Ja na jednego Zeusa bardzo długo musiałem zbierać :p Jest to błąd, który pojawił się jakiś czas temu podczas wielu zmian w naszym systemie. O konto nie należy się bać, ponieważ błąd leży po stronie systemu a nie specjalnego wykorzystywania bugu. Zostanie uruchomiony skrypt, który przywróci ilość Twoich dronów do stanu prawidłowego.

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

3. No miałem dużo szczęścia. :)Czyli zostanę z niczym po tym skrypcie? Tak jakbym nie otworzył skrzynki?

4. vonki

vonki User

Będziesz miał swój poprzedni stan dronów plus ten zeus

5. Może ktoś potwierdzić, że zeus mi zostanie?

6. Zostanie Ci, gdyż normalnie trafiłeś lecz system pomnożył, ale będziesz miał zeusa nie boj sie :)

7. To ja chyba idę zagrać w totka :) dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Pozdrawiam

8. BA_Matroz

BA_Matroz User

W takim razie zamykam :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.