Ɑ↑ᵴᵯ↑ᵴᵸɇᴚ

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Ɑ↑ᵴᵯ↑ᵴᵸɇᴚ, 4 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. No hej ;)
    Szybkie i krótkie info o mnie w grze:
    Nick: Ɑ↑ᵴᵯ↑ᵴᵸɇᴚ (Dismisher) Dawny nick: JAKUB(RZ)
    Serwer: PL2
    Firma: EIC
    Lvl: 18
    Niestety nie fullka :(
    Tak więc nazywam się Jakub ale jest mi całkowicie obojętne czy mówią do mnie Kuba czy Jakub ;) Konto założyłem w 2010 roku i od tego momentu gram z większymi lub mniejszymi przerwami. Pomimo tego że mam na swoim koncie ponad 1000 godzin w grze to sporo brakuje mi do fullki ponieważ grałem będąc młody i głupi (teraz tylko głupi :D) no i niestety popełniałem wiele błedów. Obecnie mam 18 lat więc nie tak dużo ;) Więc zakładając konto miałem 11 lat! Urodziłem się 12 kwietnia w Gdyni a aktualnie mieszkam we Wrocławiu. Interesuję się informatyką i też o takim profilu wybrałem technikum a obecnie mam za sobą już jeden pomyślnie zdany egzamin na kwalifikację :D. Moją pasją są motocykle a dokładniej mówiąc Sport/Super Sport czyli tak zwane ścigacze oraz po prostu motoryzacja no i wspomniana wcześniej informatyka. Sam miałem swoje pojazdy ale nie były to jakieś demony prędkości ;) We Wrocławiu mieszkam od niedawna a do tego czasu mieszkałem godzinę od Gdańska w niedużej wsi. Wróciłem do DO jakoś we wrześniu chyba i od tego czasu gram codziennie chociaż troszkę i naprawiam swoje błędy przez które jestem troszkę w tyle :( Aktualnie do fullki brakuje mi:
    Apis,Zeus
    2 Havoki
    10 Herkulesów
    Zamienić resztę LF-3 na LF-4 (Mam więcej LF-3 niż 4 na chwilę obecną)
    Ulepszyć sobie wszystko na 16 lvl (troszkę już zacząłem ulepszanie)
    No i jeszcze 26 PP bo mam aktualnie 24. Plus pewnie jeszcze jakieś rzeczy ale mniej ważne ;)
    Więc to na tyle co przychodzi mi do głowy i czekam na wszelkie pytania gdyby ktoś miał niedosyt lub po prostu kogoś będzie coś ciekawiło :D.

Ostatnie edytowanie: 4 grudnia 2017
  2. ViperΔ

ViperΔ User

Witaj w tym złym świecie! Nie zauważyłem twego tematu :p

Masz mało czasu, zgłosiłem twój jeden post tak na rozgrzewkę :D Nie powiem gdzie ale masz chwilę by go zedytować :D

3. Na dzień dobry od razu zgłaszasz? :( Nie ładnie ;)

4. Witam serdecznie :)
    Nie zauważyłem fetyszu naszych kochanych MOD-ków i reszty ekipy a mianowicie numeru buta ;)

5. Patrząc na inne tematy spodziewałem się tego pytania ;) Tak więc noszę buty o rozmiarze 44/45 bo jak wiadomo z rozmiarówką różnie bywa :D

6. ViperΔ

ViperΔ User

Jak czytałeś inne tematy to pewnie zauważyłeś takie pytanie:
    Ulubione jedzenie?

7. Nie czytałem dokładnie ;) No a moim ulubionym jedzeniem jest kebab ale z mięsem kurczaka :D

8. ViperΔ

ViperΔ User

Kebab poprawnie ;D ale kurczak to tak średnio, średnio :p w środy zawsze u mnie są ''Chicken-Döner'' dlatego w środy jem frytki
    EDIT: Jakie sosy? Ja czostkowy, ziołowy(?), ostry

9. Jestem fanem wszystkiego co ostre :D Chociaż po burrito z najostrzejszym sosem (który trzymają w lodówce a nie na wierzchu bo taki ostry :D) stwierdziłem że jeśli znowu zdecyduję się na coś takiego to wezmę trochę mniej ostre ;) Wracając do tematu to sosem który biorę zawsze jest czosnkowy a do niego dobieram albo ostry albo coś pokroju łagodnego/majonezowego ;) No ale to zależy od dnia i mojej ochoty :D Frytki również dobre są a połączenie mięso kebsa z frytkami zamiast surówki bardzo mi podeszło ale nadal jem wersję z surówką też ;)

10. ViperΔ

ViperΔ User

Döner Box/kebab na talerzu z frytkami i surówką też spoko

11. No ale modów nie ma :/
    Viper kłamie albo picca mu oczy zasłoniła

12. BA_Chmurka

BA_Chmurka User

Brak aktywności, zamykam.

BA_Chmurka

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.