18 urodziny Darkorbit

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika Cygan84, 11 grudnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Cygan84

Cygan84 User

Darkorbit obchodzi osiemnaste urodziny, zamiast wielkiej pompy na mapach dali agatusa i 2 śmieszne designy frost (oczywiście za real kasę no i we wrotach). Aha jeszcze Icki latają cały dzień. To jest chyba stypa a nie urodziny w dodatku 18 !!!
    I gdzie są te "specjalne zadania zimowe" ?

Ostatnie edytowanie: 11 grudnia 2024
  2. Ktoś w to jeszcze gra? Ta gra umarła już dawno temu xD pozdrawiam kazdego kto w to jeszcze gra

3. TestKonto1

TestKonto1 User

ta gra zdechła.

4. kube

kube User

toż to cyrk

5. bestia

bestia User

pewnie zapomnieli o tych urodzinacg ;p

6. Cygan84

Cygan84 User

Żywych, którzy siedzą przed komputerem i grają jest jakieś 10% . Reszta to boty.

7. bestia

bestia User

jak dla mnie bylo by wiecej ludzi i mniej botow jak by sie cos dzialo anie wkolko to samo topki zajmuja wiekszosc bl i behomotow nawet zeby jakas misje jest zrobic jest problem bo niie ma zkim

8. Czuję się pozdrowiony, więc i ja odmachuję z kokpitu :)

... jako, że jestem z pokolenia co to już rodzinnie spotyka się tylko na stypach to powiem Ci, że kilka było żwawszych niż ta osiemnastka

:eek:

Cygan84 lubi to.