Opinie 2D czy 3D?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika •»ѕζøп•ƒt•мιжєя«•, 12 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

2D czy 3D?

1. Nie gram w DO.

2. 2D

3. 3D

Wyniki będą widoczne dopiero po głosowaniu.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam. Ciekawi mnie wasze zdanie na temat gry. Lepiej gra wam się na 2D czy 3D? Zapraszam do ankiety i napisania dlaczego akurat 2D lub 3D :)

2. BA_Matroz

BA_Matroz User

W 3D gra chodzi płynniej ale i tak wolę grać na 2D :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

3. MOD_JD

MOD_JD User

Próbowałem grać w 3D ale jakoś nie mogłem się przekonać, dlatego cały czas gram w 2D :p

Pozdrawiam
    MOD_JD

4. Ja też w 2D śmigam. Jakoś ciężko mi było w 3D , nie mogłem się skupić

5. A dlaczego? BO dostaje oczopląsów i wole 2d

6. Ja gram 3D i wszystko jest dobrze a jak wróce do 2D to czuje że mnie jest cięzko zagrać i widać że są lagi. :D
    Głosować jeszcze nie będę wstawiał bo jak postawie to już wrócić się nie da.

opekal - jakiś numer bo nie kojarze

7. 3D plynniej chodzi, 2D to mi wogole nie dziala

8. =Aspazja=

=Aspazja= User

2D to była dziecinada, 3D w TEJ grze to namiastka trzech wymiarów- czekam na wersję do ściągnięcia na kompa i PRAWDZIWE 3D,niestety bardzo wątpię,czy BP ma cokolwiek takiego w planach w stosunku do D.O. Zdecydowanie lepiej gra mi się w wersji 3D (żałosna próba naśladowania prawdziwego);wielokrotnie miałam styczność z grami,gdzie rzeczywiście lata się w trójwymiarowej przestrzeni.Mam porównanie.Mnie osobiście nawet obecna wersja irytuje,chciałabym mieć grę w trójwymiarze.

Czempion lubi to.
  9. matroth

matroth User

3d bo akurat tak mi ustawiło. Ładnie wygląda tylko brakuje mi opcji obracania kamerą jak w grach mmo jest tylko przybliżenie. Natomiast opcja 2d powinna być nadal, gdyż na słabszych komputerach 3d po prostu wiesza przeglądarkę.

10. kris0211.

kris0211. User

2D - bo sentymenty

11. Czempion

Czempion User

Wydaje mi się że w 3D widzimy na ekranie większy obszar, nie wiem czy to prawda, ale mimo wszystko 3D jest dla mnie lepsze :)

12. Też mi się wydaje, że w 3d widać większy obszar :D

13. Adalon

Adalon User

Długo broniłem się przed 3d jednak tak z tydzień temu po raz kolejny dałem szansę temu trybowi i tym razem już został ;)

14. Alfa.Star

Alfa.Star User

3D tylko i wyłącznie :)

15. Zary-pl

Zary-pl User

Jestem za 3D

16. LaserFire3

LaserFire3 User

3D wygląda gorzej niż 2D

17. Na początku grałem w 3d ale jak sprawdziłem jak jest na 2d to o niebo lepiej może nie tak bardzo płynnie ale jest to bardziej przekonywująca grafika jak dla mnie :) !

18. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.