502 Bad Gateway nginx

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika quenn, 17 lipca 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. quenn

quenn User

Witam. Jest problem w tej grze, logowałam się normalnie a tutaj wyskakuje komunikat "502 Bad Gateway nginx" czy Wy też macie podobny problem? Oczywiście, wyczyściłam pamięć podręczną i nic nie pomaga, od 3 dni taki komunikat dostaję nawet w ogóle nie mogę zagrać... Proszę o rozwiązanie problemu i jak z tym poradziłyście z tym problemem? Z góry dziękuję. Pozdrawiam

2. Michers

Michers User

3. Zapowiada się nowy cykliczny event " atak-ddos " , minusem jest składanie wrót tzw. ''wrota dla cierpliwych'' , ale plusem są puste mapy i można farmić kubusie bez opamiętania .

4. Gierek

Gierek User

Też mam taki problem, ale z cierpliwością znowu się loguję, i znowu... i po kolejnym razie mogę działać na mapach, i w grze.