Pomoc techniczna 8 lat przerwy i bigpoint nie może pomóc

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika SzArIk..., 6 grudnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. SzArIk...

SzArIk... User

witam, juz tydz pisze z pomocą techniczną i bez skutku mianowicie temat wygląda tak:
    założyłem konto w darku gdzieś 2013 roku grałem na nim regularnie do 2016 potem nastąpiła przerwa dorosłe życie , żona , dzieci itp. i teraz chciałbym zacząć dalej grać , kontynuować ale problem polega na tym ze nie pamietam ani id użykownika , ani linka do profilu , ani nazwy użytkownika. Jedynie co mam to login do gry i pocztę na którą konto zostało zarejestrowane. po włączeniu opcji zapomniałem hasło podaje pocztę i nic nie przychodzi totalnie nic. Bigpoint odpisuje mi ze bez nazwy uzytkownika id albo linku do profilu nic nie moze zrobić a tu konto total full które pochłoneło bardzo duzo czasu i mnóstwo pieniędzy.... co zrobić w takiej sytaucji ???

2. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

Zapoznaj się z OWH, które zostało zaakceptowane przy zakładaniu konta. Każdy użytkownik zobowiązany jest posiadać swoje ID konta.

3. conorek

conorek User

jeżeli pamiętasz aktualnie ustawiony nick i konto było wysoko(przynajmniej top 1000) to jest taka stronka, gdzie jak wpiszesz nick i zaznaczysz serwer to wyskakuje info dotyczące konta w tym ID, może w ten sposób uda się coś zdziałać

4. patrz w spamie a jezeli masz na wp to mi nieprzychodzi o zmiane hasla od jakis 8 lat tylko maile z newsletterami

5. Chłopie jedno konto mi skonfiskowali za 5 euro xd a drugie mi odziwo ktoś zajumał ponieważ maila nie uzywałem od 6 lat xd ... mając wszyskie dane do konta i tak nie są w stanie udzielić pomocy to jest już badziew nie gra i z drugiej strony cieszę się że tak to się skończyło... mimo gry od 2008 roku, wiadomo szkoda kont oba full 26 lvl... ale co z tego jak jest pomoc techniczna jaka jest xd
    mają w dupie twoje konto lepiej tylko kase zbierać a gra działa jak na pegasusie

jarcips lubi to.