Blad 9 APISów

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika MroczneŻelazko^.^, 2 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam. Chciałbym się dowiedzieć odnośnie dronów APIS. wylosowałem ze skrzynki 9 kompletnych sztuk... domyślam się że to błąd bo ze swoimi dronami w pewnej chwili miałem w hangarze razem 16 dronów. Aby nie korzystać przesadnie z tego błędu sprzedałem stare drony. pozostało mi 10 tak jak innym graczom. Chciałbym zaznaczyć iż nie stworzyłem tego problemu i nie jestem za niego odpowiedzialny. Gram uczciwie i zdarza mi się inwestować w tą grę prawdziwe pieniądze. Moje pytanie brzmi, czy jeżeli BUG/BŁĄD zostanie usunięty to czy moje Apisy także zostaną mi odebrane? kolejne pytanie to czy jeżeli zostaną mi odebrane to czy zostanie mi to w jakiś sposób zrekompensowane?

2. Powiem tak czytając to co zrobiłeś umarłem prawie ze śmiechu :D Mam nadzieje ze drony które sprzedałeś byly typu Flaks nie Irys bo jeśli to były Irysy śmiem twierdzić ze straciłeś je bezpowrotnie, co do samych apisow jeśli naprawia błąd zabiorą ci 8 ''nielegalnych'' a 1 apisa który wypadł ze skrzyni powinni zostawić bo był zdobyty zgodnie z zasadami . A dodatkowo radziłbym skontaktować się z pomocą techniczna a nie pisać na forum im ten problem jest znany. Na forum była już wzmianka o błędzie z Apisami działanie na własna rękę to działanie na własna niekorzyść .

3. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

√ιвσя dobrze gada:D
    Było o tym info: https://board-pl.darkorbit.com//thr...y-oraz-harmonogram-napraw.104097/#post-888094
    No nie mów, że nie przyszło Ci do głowy, że większym wykorzystaniem jest zostawić 9 apisów a nie limitowe 1?:eek::eek::eek:

Jak naprawią to pewnie zabiorą te nadmiarowe a o reszte będziesz musiał martwić się sam, to nie błąd gry, że sprzedałeś sobie inne drony więc nie ma podstaw np do zwrotu ich.

pozdrawiam
    SMOD_ASTRAL

4. Wasze odpowiedzi nie napawają mnie optymizmem:/
    √ιвσя na całe szczęście to były FLAXy i aż takiej straty nie będzie... Oczywiście jeżeli w żaden sposób mi tego nie zrekompensują... Choć uważam że powinni... A sprzedałem FLAXy bo to była by przesada latać z 16 dronami xD no nic, dziękuję za odpowiedzi i rady.

POZDRAWIA MroczneŻelazko^.^

5. Myślę, że skoro już wiesz co i jak to temat można zamknąć :)
    Ps. Niektórzy czasem tracą lepsze drony i też muszą z tym jakoś radzić :oops:

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.