A moze 3 gala???

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika blazej704, 8 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

3 gala?

1. Tak

88,5%
  2. Nie

7,7%
  3. Raczej nie

3,8%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. blazej704

blazej704 User

Siemka :) co wy na to zeby zrobić 3 gale dla najlepszych? Bo widze i to bardzo często ze top 50 sie nudzi i bije wszystko nawet swoich z nudów :mad: wg mnie 3 gala miala by alieny ktore wybralo bp z pomysłów od graczy oraz nazwy nie nr takie jak : 3-1 3-2 itd wystarczy 9 map po 3 dla firmy :) czego chcieć wiecej? Bp zarabia mo mogą zrobic dostrp tylko dla graczy z premium i my gracze mamy nowe wyzwanie ;) wiec kto jest za tak?

2. Niech najpierw zainwestuja w nowe serwery które uniosa 1 i 2 galę :) bo obecnie ledwo te antyki sobie radzą :)

αтσмєк i =Aspazja= lubią to.
  3. -porty7-

-porty7- User

Najlepiej tak zrobić, bo koksi będą latali na 3 gali i dadzą spokój słabszym.

4. blazej704

blazej704 User

No wsumie racja ale wiesz taki flax na 2 gali bez hawo nie da rady bo se taki kozak wylocik zrobi i na 1 strzal z biały jest. I sie zniechęca do gry :/ a duzo osob niema co robić i wyloty robi

5. MOD_Moth

MOD_Moth User

Nikomu nie można zabronić latania i bicia obcych statków. To gra mmo więc jest to jak najbardziej ok.

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

6. -gustaf-

-gustaf- User

I 4 gale tylko dla graczy bez premium a 5 gale jak wykupisz bilet wstepu.Nawet jak bedzie dziesiec gal to i tak ktos przyleci expic na flaxach.
    I dobrze ze robia wyloty.Tu nie ma czegos takiego ze ktos zniecheca do gry.Niechec wywodzi sie od gracza ktory szuka latwizny.Kazdy zaczynal jako flax ale ten co chcial to dobil swojego ( w znaczeniu osiagna zalozony cel ).

lindorexelend1 lubi to.
  7. blazej704

blazej704 User

Rozumiem ale jak taki kozak sie uwezmie na flaxa a temu 1 irka peknie a bez niej bicis mniejsze i ciezej zarobić. A takiemu kozakowi ani biewidek nie szkoda ani bialki wiec sie znęca. Ja musiałem zmienić nik na początku bo ja leonkiem z 2 rkami latalem i mi pekla 1 bo co chciałem go zgubić to z niewidy wylatywal wiec co to za przyjemność? Jak taki kozak moze cie zabić nawet 40x pod rząd? A czemu tak jest? Bo brak mu nowych wyzwań. A ta 3 gala dawala by mu wyzwania ( 3 gala to największe wyzwanie np uber kubiki, i alieny jak w low tylko ze uber) i to wyzwanie będzie dla was kozaki a nie 1,2 gala i flsxy :)
    Ps. Daje przyklad odnośnie alienów nie muszą byc takie jak podałem. Sami gracze mają fajnie pomysły na alieny :)

Ankieta mowi sama za siebie ;) gracze chcą 3 gale :)

Nie piszemy posta pod postem, ostrzegam.
    MOD_Matroz

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 lutego 2017
    αтσмєк i Ghost_User lubią to.
  8. Jak Cię taki gracz uwali tyle razy to mu grozi ban za pushing :) takie zawzięcie się bierze podejrzewam z pustostanu na polskich serwerach jeśli chodzi o statki do bicia :)
    PS nie piszemy postów jeden pod drugim, a co do ankiety parenascie głosów na bp raczej nie zrobi większego wrażenia :)

Od upomnień są moderatorzy,
    2.17. Podszywanie się pod członków ekipy i/lub wcielanie się w rolę moderatora
    Bezwzględnie zabronione jest podszywanie się pod członków ekipy, a także wcielanie się w rolę moderatora. Dotyczy to zarówno nicków, awatarów, sygnatur, jak i wypowiedzi.

Naruszenie tego zakazu będzie skutkowało natychmiastową blokadą konta na forum.

Zabronione jest komentowanie wypowiedzi innych użytkowników w sprawach dotyczących interpretacji Regulaminu. Należy to wyłącznie do zadań moderatora. Wszelkie uwagi prosimy zgłaszać za pomocą formularza do pomocy technicznej.

Tym razem tylko upominam.

MOD_Matroz

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 lutego 2017
  9. -gustaf-

-gustaf- User

Oczywiscie ze kazdy chciaby jeszcze jednej gali , tylko ze to nie rozwiaze problemu jak to nazywasz "kozakow".Ten co cie gnebil to zaden kozak tylko gracz ktory dopiero uczy sie grac lub psychol.Powazny gracz nawet z elity moze ubije takiego leonka jak mu podejdzie pod target ale nie krazy by go ubijac ile sie da tylko leci dalej.Szanujacy sie gracze zamiast wyzywac sie na leonkach szukaja wrazen na pvp.

=Aspazja= i Ghost_User lubią to.
  10. blazej704

blazej704 User

Wiem ze nie zniknie ten problem bo Psychole beda. Ale bedzie mniej wylotów dzieki czemu ci co dopiero co wskoczyli na 2 galę będą mieli spokój i będą spokojniej expic wbijać lvl i urke zbierac :) mi nie chodzi o to o czym piszecie, bo rozumiem : "problem nie zniknie" ale bedzie mniej takivh osób które sie "zlecają" nad słabszymi :) a jak wiadomo ci nowi są przyszłością darkorbit :p beda bp kase dawać za urkę, nawet nie wiedząc ze sie nie oplaca heh :) ale wiecie ja tylko daje propozycje :) chcecie 3 gale to dajcie tak a jak nie to nie :) chociaż 3 gala urozmaiciła by tą grę o nowe alieny misje i mapy :) dzieki czemu bylo by więcej wyzwań :rolleyes::D.

=Aspazja= lubi to.
  11. Powiem że się ubawiłem ta gra już stacza się z przepaści więc ciężko mi wierzyć że nie padnie w ciągu najbliższych lat :)

12. -gustaf-

-gustaf- User

Calkiem sluszna uwaga
    Nawet jak 90% graczy poprze wprowadzenie 3 gali to i tak spali to na panewce.
    Szybko to nie nastapi.Nowi gracze przybywaja chcac jak najszybciej rozbudowac konto , starzy przescigaja sie zeby nie zgubic rangi , gotowka pachnie w rownoleglym wszechswiecie a my dopiero rozwazamy 3 gale :(;)

Ghost_User lubi to.
  13. Ghost_User

Ghost_User User

Wyzwaniem będzie jak na 3. galę trzeba będzie się dostać specjalnym sposobem, np. przez wytworzenie (raczej w Montowni) specjalnego CPU podobnego do tego otwierającego Szczelinę Wiecznej Zmarzliny (przejście będzie na x-8) oraz jak będzie ona działała trochę inaczej, np. zawiera mapy 6-x podobne zasadami do 4-x ale wypełnione alienemi, pomiędzy którymi przeskakuje się tak jak u piratów - po kolei, a po ostatniej mapie 6-x wracasz na x-9 i od nowa - wróć tam, skąd wskoczyłeś lub przeleć ponownie mapy 6-x i przeżyj wśród silnych, agresywnych alienów. Mapy x-9 będą zawierać bazę firmy.

Może ktoś zrobi projekt takiej 3. Gali? Nawet ja mogę to zrobić.

No, ale było parę podobnych tematów - nic. Ani BP nie patrzy, ani niewielu pewnie wysyła zapytania odnośnie danego pomysłu. Ale wiedzą, że gracze nie chcą designów tylko nowe mapy i alieny, ale oni jakby na siłę nic z tym nie robią. Szkoda...

14. Powiem tak każdy z nas ma swoje zdanie i należy to uszanować.
    Jestem już w miarę doświadczonym graczem i staram się pomagać tym "nowym" jednak jeśli taki osobnik zaczyna Ci rozkazywać to automatycznie olewasz go. A on zachowując się tak jak się zachowuje nie znajdzie żadnej pomocy co w następstwie kończy się odpuszczeniem gry bo tylko go biją a nie chcą wykonywać rozkazów znaczy ładniej określając pomagać. Nie twierdzę że wszyscy ale zdecydowana większość tak jakieś 90% z moich obserwacji :)

15. jak chcesz sie tak pobawic w 3 gale to sobie poskacz na mape bonusowa ;d (specjalne wejscie jak to opisales do tej mapy jest )

16. Co do 3 gali bylbym na TAK. Ale druga rzecz jest taka, jesli bedzie wiecej map to znaczy ze na tych poczatkowych bedzie jeszcze mniej graczy a teraz juz cieżko kogokolwiek znalezc. Nalezalby sie zastanowic nad tym, aby przyciagac nowych graczy, a nie urozmaicac gre ,,starszym graczom,,. Może jakąs reklame w TV czy cokolwiek przyciągnie jakies ,,GIMBY,,. Szybciej tez pomyslalbym nad tym aby polączyc najmniej aktywne serwery. Wiem że dla wielu liczy sie tylko ranga,ale co mu po pulkowniku,jak niema z kim tego dzielic.

17. Ghost_User

Ghost_User User

Dzięki, raz byłem, przeżyłem 10 sekund i nie zamierzam tego powtarzać. Wytworzone przejście byłoby wieczne, a specjalny przedmiot drogi bo inaczej każdy flax poleciałby tam nawet z ciekawości, a tak doświadczeni którzy chcieliby się tam dostać musieliby się namęczyć by to zrobić.

18. Widocznie nie byłeś do wizyty tam przygotowany :) gracze którzy tam wbijaja specjalnie na luzie potrafią siedzieć 2h albo i lepiej :) zbierając same boxy jest się ładnie z białka na +, bijąc się z protkami i walac z białej jest się z nią dalej na + a dodatkowo ma od groma urki :) ale trzeba to zrobić z głową :p

19. blazej704

blazej704 User

I
    Popieram ale mapy to by się nazywaly np 001, 002 003.... BOSS :p bo takie np x-2 x-6 itd to juz są a te będą kreatywne ;) chcesz to zrób daje ci wolną rękę :) ja dalem ten temat bo gadali na ts3 (pl2) odnośnie 3 gali i nawet jedna osoba podobnie jak ty się wypowiedziała :p ze PCU ale ze robi sie z części ze (sklepu /skrzyń piratów/montowani np nano obudowa) a alieny za kazdym razem jak sie przejdzie to sa silniejsze niz wcześniej :) a nagrodą bedzie urium albo dress do golca :) a jak ktos ma to kasa :p 40% ceny ;). Wiec BP maja pomysly od graczy :) to jest pomysl grp z PL2 (3 gala) a koszt PCU to tak na urke liczac 60.000 ale trwa uwaga 4 dni :p to moj pomysł. Po tym czasie się zamyka i trzeba nowe złożyć :)

20. blazej704

blazej704 User

Wiem. Julkoro osób przestało grac bo zaczeli mniej więcej ze mną przez to ze byli bici przez graczy z ćmy + biala +hawo full. Bo im sie nudzi lataja se po mapach wroga i swoich tych 1 i biją dla rangi jest duzo takich osób :/

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.