abonamenty

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ¤°σκɕ†ɕ°¤, 4 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zauważyłem, ze nie mozna zakupić podwajacza i rabatu na dwa miesiące. kosztowało to 45zł, a teraz 64zł;)

czyżby BP miał jakieś problemy z finansami, czy tylko próbuje zmniejszyć ilość graczy?

kris0211. i kipper70 lubią to.
  2. dariusz

dariusz User

No tak zamiast porządek zrobić z lagami to się podwyżki zachciało na dodatek kamyk z falcona zabrany , poważnie się zastanawiam czy ta gra to ma być skarbonka bez dna , czy da się jeszcze grać dla zabawy .

3. To chyba gramy w inne DarkOrbit bo osobiście widzę wersję tygodniowe jak i 2 miesięczne.:eek:o_O To że nie ma tego zaraz po uruchomieniu nie znaczy że zostało całkowicie usunięte, wystarczy tylko trochę poszukać(przesunąć stronę z pakietami w prawo):p

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

4. Dobra ja już wszystko wiem, jeszcze wczoraj widziałem te pakiety 8 tygodniowe dziś rzeczywiście ich nie ma:eek:. Nie mam pojęcia co ich opętało by odstawiać taki numer, informacji o tym oczywiście również nie dali:mad:

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

5. Właśnie ja też widziałem ostatnio, teraz tak patrzę, nie ma abonamentu.

Powiem Ci, że potrzebuje jeszcze dobrych 3 podwajaczy, żeby fullkę do końca zrobić.
    Falcona zrobili, teraz ponad 30minut się go robi w trzy osoby ( pozdrawiam.. )

Jeżeli dalej tak pójdzie, i nie zrobią tego, żeby normalnie dało się kupić podwajacz za starą cenę kończę z tą grą:)

6. dariusz

dariusz User

Też się nad tym zastanawiam czy to ma być gra czy dojenie graczy ?

kris0211. lubi to.
  7. kipper70

kipper70 User

Wiadomo, jak się za falcona wzięli to za boxy też :) Byle, by gracz tylko płacił.

8. -|Diw|-

-|Diw|- User

Darkorbit coraz skuteczniej zaczyna walczyć z graczami

kris0211. lubi to.
  9. Niech walczą ;) Nie mam zamiaru przepłacać.

10. PsZemO.o

PsZemO.o User

spokojnie jeszcze niestety na tym zarobia :/
    jakis ewent bedzie np moze cos na walentynki beda bosky i zaraz poleca podwajacze na tydzien bo jak ktos nie dal 45 moze sie skusi na 8zl

11. Właśnie zauważyłem, że jest dostępna wersja zakupu abonamentu dwumiesięcznego. Dzięki BP :D

12. Zatem skoro wszystko się wyjaśniło pozwolę sobie zamknąć.

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.