Adam Staszczyk

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika AdamStaszczyk, 4 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Staram się jak mogę ;).

2. I o to chodzi ;)

3. Coś mi tu zalatuje szlachectwem słynnego Spam Teamu :p.

4. MOD_M4

MOD_M4 Guest

@SZYBKACOBRA toż to spamer nieprzeciętny :D

5. Jakiego Spam Teamu? :oops:
    Wypraszam to sobie... Nie jestem żadnej spamer :)

6. Dokładnie tak :D.
    Ja bym się nie wyparł należenia do takiej grupy :). Z historii forów BP chłopaki dawali się nieźle we znaki kolorowym, oczywiście w pozytywnym znaczeniu :). Niejaki "Siara" potrafił nawet 700 postów w ciągu jednego dnia trzasnąć ;). A niezrzeszonego spamera "Chińczyka" to nawet dawna TL_Jaśmin ganiała bo lubiła ganiać za króliczkiem :D.

Ostatnie edytowanie: 6 lutego 2018
  7. Nie znam tych ludzi XD

8. To żałuj :).

9. Witam :D Co tu tyle multikont wpadło :D

10. Właśnie, że Multi-konta jest coraz więcej w tej grze i nie tylko polskie serwery ale też innych serwerach są multi-konta, więc BP cieszy się, że Multi-konta rozwijają się Buhahaha :):):)

11. @MOD_ŻBIK chyba kolejne multi :oops:

12. łoooo masakracja że się komuś chce xD
    potwierdzam nie zaprzeczam :D

13. Mam do tego nosa :oops: wyczuwam to samo osobę, co kiedyś tu bywała :confused:

14. Nie znam :p

15. No taki cudzoziemiec kiedyś na forum wchodził... Wiele multi ma :D

16. Słyszałem o łamanym polskim od kogoś :D

17. To ten XD

18. Nagły powrót :eek:

19. Żyje żyje chłopaki hahaha :)

20. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

2.21. Multikonta na forum
    Blokada konta na forum uniemożliwia użytkownikowi zalogowanie się na to konto. Próba omijania jej poprzez logowanie się z innego konta jest zabroniona.

Kara:
    51 pkt, permanentna blokada kont na forum lub w skrajnych przypadkach blokada konta w grze.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.