Adam Staszczyk

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika AdamStaszczyk, 4 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. I co następny chłop wchodzi na forum bo wiecie sami Multi-Konta będzie rosło codziennie bo coraz więcej obcokrajowców przyjedzia do polski albo z zagranicy wchodzą do serwera polski i bawią się z wami na forum. Tak będziemy z wami rządzić! :) Globalny Europejskie Zachodnie podobno wrzucają się w stronę do Polski czyli takie jak Hiszpania, Francja, Włochy, Niemcy i Turcy. Niestety przykro mi ! :confused::confused::confused::confused:

2. ViperΔ

ViperΔ User

I znowu przeoczyłem kolejny spam temat :d
    Witam (trochę późno, wiem :p) w tym złym świecie
    Znalazłeś już istereg na forum?

3. Miło mi na tyle odwiedzin. Aczkolwiek od razu zaznaczam że definitywnie będę ignorował osoby które piszą z coraz to nowych multi-kont. Wręcz uważam za żałosne tworzenie nowych kont i pokazywanie przez to własnej dziecinności. Tyle mam do napisania w tym temacie.

4. MOD_M4

MOD_M4 Guest

hermes274yuir
    2.21. Multikonta na forum
    Blokada konta na forum uniemożliwia użytkownikowi zalogowanie się na to konto. Próba omijania jej poprzez logowanie się z innego konta jest zabroniona.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

5. Już się klonuje na tym forum :D

6. Strata czasu :D, a potem i tak wielki płacz bo główne konto w grze zostaje zablokowane ;).

7. Ale skoro to jego pasja :D

8. A coś do tych aktywnych napiszesz :D
    No cóż taki trochę Atak klonów

9. A potem milion braci kontra reszta :D Żeby nas niewyeliminował XD

10. Serwery milijonuf nie udźwigno

11. One nic nie udźwigną :D

12. Mrówkę z PL1 dają radę więc jakaś tam wytrzymałość jest

13. Mrówka? :rolleyes:

14. A taki podobno grubasek (podobno grubszy od vipera ale Ciiii)

15. Kiedyś pamiętam, ze był taki na PL1...

16. Dalej ino jest tylko chyba ciszej o nim albo zmienił nick

17. Ale mial swoje 5 minut :D

18. No więcej :D A tak btw zapraszam do mojego wątku a nie u ludzi nabijać posty w tematach :D

19. Adam się nie obrazi :D Najwyżej znów wyjdę na spamera :D:D

20. No a ja tylko kulturalnie odpisuje ehhh ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.