Ogłoszenie Add. Obecne błędy!

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika [V][Λ][R][Κ][Λ], 5 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Formacja pierścienia powoduje u wybrańców kosmiczne - w końcu darkORBIT - hity po 200'000
    Formacja koła u niektórych graczy działa lepiej lub gorzej - golec na FS na kole (+5%SPEED) vs golec FS na pierścieniu (-5%SPEED) szybszy okazuje się ten opisowo wolniejszy.

Bolą mnie nogi i nie mogę grać w DarkOrbit ---> support odpowiada:*coś*

Zgodnie z powyższym czekam na ekipę masażystów i fizjoterapeutów. I oczywiście psychologa. A poza tym lubię kaszkę!

Ostatnio edytowane przez moderatora: 5 lutego 2018
  2. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

2.19. Korespondencja
    Zabronione jest publikowanie i omawianie treści korespondencji z pomocą techniczną.

Kara:
    31 pkt

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

3. kris0211.

kris0211. User

Hity po 200k to obecnie norma. Są różne wyliczenia, ale teraz nie chcę mi się szukać/liczyć. No i zawsze może to być błąd, gdy kilka hitów skumulowało w jeden.

Odpowiedź jest prosta - lagi.

Chwila, co? o_O

4. A co jeśli wszystko jest OK z naszym sprzętem i Internetem, a i tak dalej mamy przekonanie że coś jest nie tak, bo własnie ktoś na pierścieniu zadaje nam dziwnie duże obrażenia jak na tę formację, a my posiadając to samo wyposażenie, boostery, itd. takich nie potrafimy zadać ? ;):rolleyes:

5. gigamen

gigamen User

Może to lagi u oponenta?o_O

6. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

tarką na pierścieniu czasem gościowi zadam 160-180 obrażeń, może gdybym dołączył lepsze rakietki i był na bosterkach podwójnych "wsadziłbym" i te 200 :)
    ale, latając tarką mnie martwi zaś co innego, że golec na sercu albo skorpionie leci równo ze mną. mało tego, nie jestem w stanie uciekc tarką nawet jak koło odpalę. dodatkowo, przy niektórych nickach nie działają rakietki mrożące krew w żyłach :)
    to zapewne też moja wina jest :)

7. Błagam, niech mnie ktoś tego nauczy !

Jedna na sto po prostu nie działa, ale gdy nie działają w ogóle to już ubranko anty- sopelkowe musi być założone.
    Na Decatlonie widziałem takie. ;)

D.A.R.E.K lubi to.
  8. To nic ostatnio stało się popularne ściąganie hp na hita, gracz ściągnął 1 mln osłon zostało 500k hp i druga konfa, przełączam na drugą w momencie gdy mam ok.100k osłon i tu dzieje się magia bo jeden strzał i po hp. Nie wiem kto potrafi walnąć 600k na strzał ale co jest najśmieszniejsze gdy padam jeszcze widzę statek przeciwnika i jak to to nie było na szkoleniowej hehe z pierścionka tyle wyciągnął. Takie rzeczy to norma. Inna rzecz bije się z graczem on puszcza empa po czym go zaznaczam jest na czerwono już chcę go mieszać a tu nagle patrzę gracz nie jest zaznaczony nic innego nie zaznaczyłem. O strzelaniu z połowy mapy to już nie chcę wspominać, ale skoro mój pet może latać na 2-7 a ja na 2-6 w tym samym czasie to wszystko jest możliwe

9. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

ja nauczony jestem mieszać drewnianą łyżką, bo metalowa lub plastik może zostać w trzewiach na wieki :) drewienko jak wiadomo jest organiczne i już nasze przodki potrafiły ugotować zupę z kory :) do plastiku i metalu może zdarzyć się, że będzie potrzebny typ z maską i czymś ostrym w ręce :)
    a tak na poważnie. takie hity wchodzą bez problemu przy mieszance biała/rsb/biała :) normalnie jak biję, to pokazuje mi mniejsze wartości, ale po zmieszaniu, wygląda na to że jest nakładka i compiuterek pokazuje na ekranie sumę :). nie wiem tylko czy ta suma, to rsb/biała/rsb, czy inna kolejność :)
    ja to już podejrzewam, że ktoś załadował na statek mechanizm unikowy, bo unika jak ognia rakiet spowalniających, emp go nie sięga i takie tam, ale to mego sprzętu lub moja wina pewnie jest :)

10. kube

kube User

po prostu nikt nie zwraca na to uwagi znaczy z twórców gry i informatyków ,takie rzeczy po winne byc wpisane w skrypt i już jakis hit powyżej przeciętnej i już powinno być niwelowanie DMG ,tak mnie się wydaje ale nie jestem włodarzem tej gry :pPP

11. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

na te krzyki graczy o nieprawidłowościach w grze, to do tej pory głuchy wreszcie by usłyszał, a ślepy cudownie przejrzał na oczy :)
    słane zgłoszenia, zastrzeżenia dotyczące tych samych nicków, tych samych sytuacji nie dają impulsu w tych cudownych umysłach twórców gry, by coś z tym skutecznie zrobić, bo za każdym razem u nich jest cacy, a u nas be. z tą aukcją, to też nasza wina, bo to my źle te kody wprowadzamy, o jeden dzień za wcześnie i za dużo na raz chciało kod zrealizować :)
    znaczy, jak zawsze - nasza wina lub naszego sprzętu ;)

12. tu sie z tb zgodze
    osobiscie dzisiaj moglem normalnie obstawiac az do momentu gdy mi wyskoczyl kod capchta to juz jak by **** strzelil

13. Są obecnie błędy więc BP musi naprawić a my czekamy jak naprawią to wszystko powinno powrócić do normy.

14. Twój ban był bezzasadny gdyż nie cytowałem lecz parodiowałem typowe odpowiedzi wysyłane przeciętnemu użytkownikowi ze strony Supportu :) jako organ wewnętrzny społecznościowy spełnia on warunki do traktowania go wedle polskiego prawa na równi z mediami publicznymi a więc jego publiczny charakter umożliwia mi przynajmniej jako obywatelowi Rzeczypospolitej Polskiej upublicznienie treści korespondencji tak czy siak wybaczam :)

15. Ankalagon

Ankalagon User

To nigdy nie wróci do żadnej normy - a jak wróci to do jakiej ? Najwidoczniej komuś zależy aby takie baboki miały miejsce w DO. Ile razy gracze opisywali ciekawostki z gry, ile razy pisało się o oszustwach, ile razy o bykach. Ktoś kiedyś napisał, że dla DO najlepiej wychodzi robienie skórek do nowych niepotrzebnych statków, oraz wielkich wpadek i błędów. Każdy event to wpadka. Co do latania statkami to nic mnie już nie zdziwi lecę cyborgiem na sercu full napędy i przegania mnie koleś golcem na "szkoleniowej". Więc jeśli chodzi o normalność to może warto zdefiniować na czym ona ma polegać w DO :D.

16. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

no to opiszę wam ciekawostkę z wczoraj :)
    jeden z c* - któryś z maydayów - pierwszy hit 300k, przełączył konfigurację i wpakował 575k.
    nie dziwię się, że gracze opisują, że z bonusowej zdejmowali ich ci z c* na 1-2 hity - można?, ano widocznie można :)
    ankalagon, też jestem ciekaw, czy ktoś normalny z tzw. "ekipy" opisze normalnie, co jet tu normą a co wybrykiem programów.
    obawiam się, że żaden normalny tu nie odezwie się i nic normalnego nie odpisze - znaczy norma w tej grze :)

17. Złoty

Złoty User

ostatnio jeden miał mocke mimesisa na cyborgu hihi to są lagi a nie programy :D:p:confused:

18. Nikt nie wie, albo raczej nikt nie odważy się jasno napisać, co jest w tej grze normą a co poza nią wykracza, bo jest to BP zwyczajnie na rękę.
    Z dwojga złego lepiej przyznać się do lagów w grze niż do tego, że na DO można stworzyć dowolny program do oszukiwania, którego nie daje się wykryć z braku chęci/środków/zaangażowania w stworzenie stuprocentowo uczciwej rozrywki.

19. Czemu kazdy kto pada na konfe ma bol o to ze ktos lata z programami? najwyrazniej kilka hitow zliczylo w jeden i stad taki dmg

20. .Obelix.70

.Obelix.70 User

Pewnie dlatego, że jak ktoś bije 2-3 sek. i w tym czasie zwala mi milion osłon i HP to po prostu nie zgadza się to z jakimikolwiek założeniami i żadne wyświechtane teorie tego FAKTU nie zmienią.

Inna rzecz, że jest jak jest i trzeba przywyknąć albo nie grać. A już w szczególności "nasza ekipa" nie ma na to wpływu, więc jaki jest sens się nad nią w kółko pastwić za błędy i decyzje centrali?

♫ALIΞN♫® i kris0211. lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.