Ogłoszenie Add. Obecne błędy!

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika [V][Λ][R][Κ][Λ], 5 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. a jaki jest problem zbic milion oslonki w te 3 sekundy? 2 zamieszania i juz

2. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

oho, chyba odezwał się praktyk zdejmowania na 2 hity :)
    jak ktoś ci pisze, że ma rozłożone na dwóch konfiguracjach ponad 2 mln osłon i blisko 600 hp, to normalnie nie jesteś w stanie zdjąć go na 2 strzały. wybacz, ale bez wspomagania musisz się trochę pomęczyć.
    mało tego, czasami przy takim "cudaku" nie jesteś w stanie zmienić konfiguracji, emp nie działa, rakietka mrożąca leci do szklanki z colą a już napewno nie do gościa, który zjada cię drugim strzałem. o szybkościach statków nie wspomnę, bo to odrębny temat i tylko jako ciekawostka dotyczy tych samych nicków z pewnych klanów.
    nie wytłumaczysz tego umiejętnością mieszania, no ale jak masz zamontowaną betoniarkę na statku, to u ciebie będzie cacy, a u 90% graczy be :)

♫ALIΞN♫® i kris0211. lubią to.
  3. 2 mieszania 10sekund a nie 3
    rsb co 5s mozesz uzywac
    a co do bledow mialem taki blad ze kupywalem 1k rsb a mi kupilo 18k i co teraz mam zrobic?? bo BP mi raczej tej urki nie zwroci zwlaszcza polski

4. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

Wygląda na to, że przy tobie, to faktycznie jestem na jedną konfę, bo druga nie będzie potrzebna w te 2 sekundy. Jak wcześniej pisałem, odezwał się praktyk z betoniarką.

♫ALIΞN♫® lubi to.
  5. Na grze są oszuści a ten kto twierdzi że to tylko lagi czy kumulacja strzałów ośmiesza się. Gołym okiem widać podczas walki 1vs1 kto nie ma wspomagaczy. Nie raz miałem sytuacje gdzie wpadał gość sam który potrafił bez padnięcia ubic bijące go przynajmniej z x4 3 fulki,

W pewnej bardzo znanej grze ( której nazwy przytoczyć oczywiście nie mogę ) a była na kliencie tez było mnóstwo haków miedzy innymi na speeda zgdzie widziałeś jak koleś koło ciebie przelatywał jak speedy gonzales.

D.A.R.E.K lubi to.
  6. Ankalagon

Ankalagon User

A ja dzisiaj w R-zonej widziałem jak zbugowało Citke po mojej rakietce do zamrażania. Latała dobre 15 minut w kostce lodowej do czasu kiedy jej nie ubili.

7. AREK(=VP=)

AREK(=VP=) User

Mnie zastanawia jak to jest, że czasem na 4-4 jak latam vegą FS, to mnie golce na pierścieniu doganiają/ a czasem nawet prześcigają. Oczywiście dotyczy to tylko niektórych graczy, w innych przypadkach nie ma problemu z ucieczką.

Barbarella lubi to.
  8. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

@FajnaGierka
    2.21. Multikonta na forum
    Blokada konta na forum uniemożliwia użytkownikowi zalogowanie się na to konto. Próba omijania jej poprzez logowanie się z innego konta jest zabroniona.

Kara:
    51 pkt, permanentna blokada kont na forum lub w skrajnych przypadkach blokada konta w grze.

@Wander-Kopytko344

2.21. Multikonta na forum
    Blokada konta na forum uniemożliwia użytkownikowi zalogowanie się na to konto. Próba omijania jej poprzez logowanie się z innego konta jest zabroniona.

Kara:
    51 pkt, permanentna blokada kont na forum lub w skrajnych przypadkach blokada konta w grze.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

kris0211., Ghost_User oraz gigamen lubią to.
  9. kolejny raz jak wskoczylem robic wrota to co 30-40 minut latania i robienia wrot wywala mnie notorycznie z gry. na zwyklych mapach niezdarza mi sie wylogowanie tylko we wrotach. czy ktos ma podobny problem? i czy bedzie on naprawiony?

10. gigamen

gigamen User

Byłeś cały czas w oknie z grą czy chwilowo robiłeś coś w innym oknie/karcie przeglądarki?

11. Ankalagon

Ankalagon User

Miałem taki problem. Wystarczył zwykły restart karty sieciowej. ( zmiana IP nic nie dawała - dopiero po restarcie karty zaczęło działać normalnie )

12. przy podwujnych nagrodach z wrpt to mam przerwe by odlac sie i obiad zjesc. a tak to robie wrota az zabraknie doby
    niechce czepiac sie rutera :d z tego wzgledu ze rok temu jak czepilem sie rutera to musialem technia wzywac by na nowo go zkonfigurowal :D. abym tylko wyczul te lagi to niebede mial juz z nimi problemu :d

13. gigamen

gigamen User

Dobra, ale czy podczas tych przerw zostawiałeś okno/kartę z grą 'na wierzchu'(widoczną)?

14. robiac wrota to jak moge przejsc na inne okno? zadales pytanie jak bym byl glupi i durny. a przerwy jak robie to na tyle krotkie ze niema prawa wylogowac sie statek samoczynnie, a okno non stop na widoku. to co sie orientuje to trza okolo 20-25 minut stania bezczynnie by statek zostal wylogowany

15. 3 miesznia 10 sec. zaczynasz strzal z rsb-o sec czekasz 5 sec i strzal(to juz drugi strzal a minelo 5 sec) czekasz nastepne 5 sec i strzal(10 sec) , chyba ze nie umiem liczyc :D

16. Ja zawsze myślałem że rsb można użyć ponownie po 3 sec. Twórcy zwiększyli cooldown do 5 sec ?

17. Nie wiem czy od zawsze tak bylo.

18. MOD_TORO

MOD_TORO Forum Moderator Team Darkorbit

Temat nieaktywny kłódeczka
    Pozdrawiam
    MOD_TORO

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.