Aegis czy PET

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Forexys, 13 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Forexys

Forexys User

Witam, co lepsze? Mam 190k urki, więc mogę kupić Aegisa po promocji.

2. Donatan

Donatan User

a jakie wypo?

3. Zależy jakie masz wyposażenie. Jednak PET jest podstawą, aby składać szybciej wrota z boxów lub palladium. Aegis jest dobrym statkiem bycia ''solo'' większych alienów, np. battleray, bossy typu dk, lordakium, czy też inne, nie wliczając silniejszych uberów oraz część wrót typu hades, czy jak kto woli także kronos.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

4. Forexys

Forexys User

Moje wyposażenie to full LF2. Parę BO2. Vega i Leonek, 5 irków, 3 flaxy. Więc co lepiej wybrać?

5. Alfa.Star

Alfa.Star User

ja bym wzial peta niech sie rozwija. mechanizmow za bardzo nie kupuj na 1 poziomie nie daja roznicy dopiero jak wbijesz petowi 8 poziom to zainwestuj w mechanizmy ;) lf3 by ci sie przydalo to szybciej i tobie pd bedzie roslo i petowi bo wiecej ubijesz na godzine

6. infex1122

infex1122 User

Oczywiste, że PET :) PET to podstawa, bo gdzie byś nie leciał i tak Ci się przyda, to Cię naprawi, to boxy pozbiera, a nawet Ci alienka zlokalizuje. Co prawda trzeba go na 8 level wbić bo NIE OPŁACA SIĘ kupować mechanizmów na 1 lub 2 poziomie bo to strata urki, dopiero te na 3 poziomie dają pełną moc i zasięg. Ja bym kupił zwierzaka na Twoim miejscu i wbił na 8 poziom, po czym mechanizmy. Taka rada ode mnie ;)

7. Forexys

Forexys User

Jak długo wbija się ten 8 lvl średnio?

8. infex1122

infex1122 User

To zależy co bijesz i ile grasz :) Co do 8 levelu to niedługo, bo tam dużo PD nie potrzeba. Taka rada : Odpalaj PET-a jak już będziesz kończył misję gdzie jest np. 20 mln PD czy jak ubijasz alienka jakiegoś typu kubik, czy coś. Wtedy najwięcej PD wpada. Ale głównie pamiętaj żeby mieć włączonego PET-a kiedy kończysz misje, wtedy najszybciej wbijasz level ;)

9. **Magik**

**Magik** User

a ja ci powim ze szybciej sie rozwiniesz aga niz golcem. z tego powodu ze golcem musisz zlatywac i w porcie klepac sie non stop. a agusia klepiesz sie poza portalem. troche mniej bije sie aga ale nadrabia za to mozliwoscia klepania sie w czasie bicia alienow czy innych statkow

10. Donatan

Donatan User

peta kup do tego mechanizmy naprawiajace kamyk lokallizator handlowy

11. Heiken

Heiken User

nie warto kupywac aegisa za uri za te uri kup sobie peta i mechanizmy do niego m.in. kamikadze handlowy lokalizator zbieracz i zbieracz surowcow [jak wbijesz petowi 8lvl] a egisa masz na handlu jak bd mial mechanizm handlowy do peta to szybko nagrasz na aegisa ja mam 200k uri ponad i niekupuje aegisa kupilem sobie spirhida na zbieranie boxow i idzie szybko zbieranei uri na 1h wyciagam do 20k uri od10k [mam tylko 3 fpsy dlatego od 10k zbieram tak to bym zbieral po 20k min.]

12. Forexys

Forexys User

Kupiłem Peta, można zamknąć

13. BA_Matroz

BA_Matroz User

To kłódeczka ;)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.