Aegis Wyposażenie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika .maciek86.92, 4 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wiem że był taki temat ale tam mi nikt nie odpisuje. Odnośnie pytanie w co dalej inwestować
    - AEGIS
    - 7 IRKÓW
    - 23 LF-3
    - 2 LF-4
    - 11 PP :(
    - Alfa zrobiona . beta do przejścia
    - z x1 wale około 3200-4200
    - Formacja Bariera i za kredki

MAM 200k uri co dalej kupić ?

Myślałem oo
    a) ulepszyć irki do 5 lvl i kupic formacje ( Serce , Romb )
    b) ulepszenie irków druga hala i kamyk 3
    c) podajcie swoją propozycje

Ostatnie edytowanie: 4 lutego 2015
  2. ooMarloo

ooMarloo User

Wszystko wydaj na klucze podczas eventu na zeusa.. beda ci wpadac plany do apisa/zeusa/lf4/ lf3 bo jeszcze kilka ci sie przyda i BO2 tez pewnie nie masz wszystkich.
    Z takim eq jak masz mozesz juz powoli robic low (z 40 min ci zajmnie napewno) ale to i tak ladna kasa 3 low = 10 kluczy

3. ooMraloo ja mam szczęscie bez eventu np bez eventu niedawno trafiłem 1 Lf-4 ,3 Lf-3, 2 Bo2 , 2 Części do apisa na 40 kluczy

4. ooMarloo

ooMarloo User

Tylko ze zbieranie kluczy bez eventu na zuesa to najwieksza glupota... bo tak nazbierasz sobie nawet 45 planow do apisa a jak bedziesz chcial kiedys zeusa to znow ci plany do apisa beda leciec.. dlatego zbiera sie tylko i wylacznie podczas eventu na zeusa.. no chyba ze nie liczysz sie z kosztami urki:p

5. nabijacz1

nabijacz1 User

Polecam dokupić na aukcji 8 irka :)
    Jeżeli masz i zamierzasz przedłużać/kupować premium to kamyk 3 będzie ok :) bo tak to szkoda urki na naprawy go.
    Nie wiem czy masz zbieracza surek, przyda się na palladium.
    Polecam inwestycję w PP, z 300 płytek będzie ok na początek. Formacje..
    Sam mam aegisa i powiem tyle, że romb rzadko się mi przydaje i latam na serduszku ( chyba, że robię coś innego i muszę bić alieny na stójce/ubery to wtedy tylko romb i wolna konfa). Z takim sprzętem ćma jest bezużyteczna, chyba, że do dobijania alienów i słabych graczy. Desing dla aegisa też nie jest wart swojej ceny w uri. Ja osobiście 100tyś uri ostatnio wydałem je na drugą halę (leonek do misji na pierwszej gali, potem będzie spearhead) i dwa Protokoły radarowe 3 :)

6. TM_Robson

TM_Robson Guest

A ja jednak polecam TEN dział. Jak widać odpowiedzi tam padają. Zamykam ten.

Pozdrawiam
    MOD_Robson

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.