Akcja 'podwójnych nagród we wrotach międzygalaktycznych' - kwestia amunicji x4

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika │†│CΘNΔN│†│PL│, 8 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy wierzysz w wersję BP o bugu z podwójną ilością amunicji x4 z wrót ?

Ankieta zamknięta 9 grudnia 2018.
  1. TAK

4,2%
  2. NIE

95,8%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Zientula

Zientula User

Podstawą tej gry jest zarabianie. Na tym polega działanie firmy BP. Może i nas oszukali z tym bugiem i mogli po prostu przeprosić i napisać coś w stylu:

"Przepraszamy za wyłączenie x2 białki we wrotach ale przynosi nam to zbyt wielkie straty dla firmy bla bla bla
    niemniej jednak chcemy zachować resztę nagród i oferować wam nadal promocje itp. bzdety"

Czyli po prostu chcieli coś dać ale przeholowali i zredukowali podobnie jak kiedyś energie w boxach z częściami do peta itp. bo ludzie nabili dziesiątki albo setki tysięcy energii.
    Uważam, że ułatwianie zdobycia szybko białki do gry jest bardzo dobrym rozwiązaniem. Jeśli nie przez podwajacz białki to przez jakieś bajery jak z kamykiem żeby szybciej te wrota robić. Początkowo pierwsze wrota to wyzwanie dla nas ale 5, 10 czy 100 wrota to nuda i chcemy zrobić to na szybko bo nudzi nas już kręcenie w koło tego samego. Jak dla mnie przykładowo alieny z powiedzmy bety mogły by powiedzieć "o nie to znowu on" wypruć z siebie uri i uciec :D bo mi się już nie chce tam siedzieć ale znowu sens istnienia potworków we wrotach by umarł. A ten cały wasz protest uważam za beznadziejny. Marudzicie tylko na redukcje promocji której mogli wcale nie dawać. Brawo... Niech wytną nagrody z kalendarza słonecznego bo w niektóre dni była brzydka pogoda np. na Antarktydzie :D

│†│CΘNΔN│†│PL│ daj sobie na luz a nie obrażasz mi ludzi za sprzeczne zdanie. Zacznij myśleć pozytywnie w tej grze a nie tylko dogryzać każdemu kto ma osobne zdanie. Ja zamiast żalić się na forum wolę myśleć co zrobić żeby gra się rozwijała. I nie czepiaj się BP że są wobec ciebie nieuczciwi tylko patrz na siebie. Najpierw donosisz na kolegów z forum że podrabiają avatar GTL a teraz sam to samo robisz. Podobnie nauczyłeś się czerpać korzyści w grze i łamać inne regulaminy na forum tak żeby nabijanie postów, obrażanie itp.. Nawet lepiej znoszę niekorzystne decyzje BP niż oszustwa i chamstwo graczy które tak naprawdę zabijało tą grę. Skończ tą nienawiść do BP i zobacz siebie.

Ogólnie nie wiem po co ten temat jeszcze istnieje. Logiczne że każdy będzie chciał podwajanie x4 żeby więcej sobie postrzelać do graczy.

p.s. Mój post też poćwiartuj na kawałki jak masz problem z akceptacją czyjejś szczerej opinii. Tylko niech będzie to szczere bo byle czego nie czytam ;)

Pozdro all

ViperΔ lubi to.
  2. Teraz, gdy terminy podwojenia nagród z GG stały się tak oczywiste jak daty MHH nie ma sensu by białka była z wrót podwajana bo nikt o zdrowych zmysłach nie robiłby wrót w tygodniu wiedząc, że w niedziele zdobędzie 2 razy więcej amo. W zasadzie to od kiedy podwojenie nagród nie podwaja białki to nie zależy mi na tym evencie :)

3. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Kłódeczka.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.