Aktualizacja beta

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Zeus_33, 9 września 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Zeus_33

Zeus_33 User

nie był bym sobą gdy bym nie napisał xd...

mianowicie programiści zrobili super aktualizację gdzie dali po klawisz F5 odświeżanie xd
    co mam teraz zrobić skoro mam pod f1 do f10 pasek premium hahaha...
    i gdzie tu jest logika?? nie można dać pod inny bezużyteczny w grze klawisz??
    walcze a tutaj pyk zmiana formacji i relog xd ...... supeeer

2. mam to samo , geniusze z BP w przeglądarce idzie przestawić skróty klawiszowe w kliencie nie mogę znaleźć takiej opcji możne pokopie to dokopie sie ale śmiem wątpić

3. Stalco1277

Stalco1277 User

Takie pytanie.. Co ta aktualizacja zmienia? Wg mnie tylko wygląd windowsa 7 wzwyż na windows XP (górny pasek) ;D

Edit.
    Z tego co widzę to jednak tylko ten wygląd jest zmieniony, bo FPS itp pozostaje bez zmian xD

4. Zeus_33

Zeus_33 User

po co ma ktoś zmieniać klawisze skoro przez paręnaście lat gra z premium od F1 do F10...
    po co w ogóle robią takie coś skoro sami wiedzą jakie skróty klawiszowe używało się od lat... mi tam nie na ręke jest teraz zmieniać przypisane klawisze gdy 11 lat gram na takich.... nie przemyślane... mogli zrobić sobie pod F11,F12 nie damy f5 xdd :D masakra

5. SONIC_PRO

SONIC_PRO User

Kolejny powód, żeby uciekać z tej gry. Lepiej. F1-F10 w ogole nie działa na pasku premium :D

6. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Zeus_33
    Myślę, że programiści dodali skrót klawiszowy F5 jako odświeżenie strony, ponieważ zazwyczaj jest to domyślny klawisz do takich działań.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

7. Witam, myślę aby programiści to zmienili że F-5 resetuje grę, ponieważ to są domyślne ustawienia paska premium, troszkę to irytujące że nie patrzą na to co mają ustawione w grze, albo dali nam możliwość zmiany na jakiś klawisz co nam będzie pasował.

Ostatnie edytowanie: 10 września 2020