Pomoc techniczna Aktualizacja gry by uruchamiała się na nowszych sterownikach

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika PanJazdan, 8 marca 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. PanJazdan

PanJazdan User

Dzień dobry, cześć

Jestem zaznajomiony z poprzednich wątków z problemami tego że klient gry może się nie odpalać na komputerach z kartą graficzną marki AMD, że warto przywrócić sterowniki do poprzednich wersji aby można było bez problemu zagrać.
    Z moją kartą graficzną (RX 6600M) nie jestem sobie w stanie na to pozwolić, bo albo cała seria albo mój model jest mocno nie stabilny z ogromem sterowników, ostatnio AMD wydało nowe sterowniki, które powodują, że karta działa stabilnie, jednak nie są dostosowane do grania w DarkOrbit. I pytanie brzmi, czy wiadomo kiedy (jeśli w ogóle) gra zostanie uaktualniona do nowszych sterowników?(nie tylko mojej karty, ale generalnie)

Dziękuję za odpowiedź.