Opinie Aktualizacja PETów - opinie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Ɑ↑ᵴᵯ↑ᵴᵸɇᴚ, 7 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witajcie :D
    Jakie wasze opinie o nadchodzących zmianach w PETach?
    Gdyby ktoś nie wiedział o co chodzi to na stronie startowej w grze ukazała się taka informacja:
    "
    Niewiarygodne ulepszenia

Nasi technicy pracowali po godzinach, żeby wypuścić nowe ulepszenie, które możesz zastosować do dowolnego P.E.T.a.

Oto, co możesz otrzymać:
    • P.E.T. Poziom 20.
    • Nowe sloty dla P.E.T.a, w których zmieścisz więcej laserów i generatorów.
    • Nowy mechanizm: Płomień Ofiarny, który pozwoli Ci wesprzeć kompana, jeśli poświęcisz swojego P.E.T.a.
    Ponadto pojawiły się pogłoski, że projektanci opracowali nowe, lepsze protokoły. Musimy się jednak uzbroić w cierpliwość – być może któreś z nich staną się dostępne.

Powitajmy wieści o ulepszeniach!"
    No i jak na to się zapatrujecie? Akurat ostatnio wbiłem max LVL a mają dodać nowe :D Co do "nowych, lepszych protokołów" to myślicie że ulepszą obecne czy będą inne np. z działaniem jak stare tylko że dające lepsze bonusy?

2. ViperΔ

ViperΔ User

Fajnie że dali 20 lvl do peta i nie zżera on więcej paliwa i pewnie będą nowe protokoły :)
    Haha pozdro dla tych którzy ostatnio kupili full 3 poziomowych protokołów bo pewnie do końca roku 4-ki będą ;)

3. Ja w tą niedziele co była wbiłem max lvl :D No a protokołów na 3 lvl nie kupowałem tylko zbieracza surowców na 3 kupiłem ale tu raczej nie będzie większych lvli :D

4. ViperΔ

ViperΔ User

Wszystko będzie, nie martw się ;) :D

5. No może teraz nie będzie modułów a same protokoły na wyższe poziomy ale w końcu moduły też pewnie będą ;) No ale lepsze już coś do PETa niż nowe skórki... Chociaż oczywiście skórek nie mogło zabraknąć i są kolejne nowe :cool:
    Link do angielskiej wersji forum gdzie wypisany jest exp potrzebny na każdy lvl i inne info odnośnie zmian w pecie: >>Link<<

Ostatnie edytowanie: 7 grudnia 2017
  6. Janusz zostawia dalej swojego peta na 10lvl ze względów ekonomicznych :D (szkoda uri na wachę)

7. gigamen

gigamen User

Jeśli nie planują dodać 4 lvl mechanizmów i protokołów, to jedyne, co wnosi update, to wincyj slotów w pecie

8. Powinni dać możliwość ulepszenia tego stwora tak samo jak robi się to z laserami albo osłonami.

Po maksymalnym upgrade miałby dwie mechaniczne głowy (może wtedy nie będzie omijał skrzynek bonusowych które ma pod nosem na rzecz tych, które są dużo dalej o_O) i kilka par skrzydeł: jedną do wachlowania kosmicznego pilota latem, a drugą do odganiania i ubijania much.

Ostatnie edytowanie: 23 grudnia 2017
    MOD_TORO, kris0211. oraz gigamen lubią to.
  9. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Zamykam.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.