Aktualizacja

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika S¤H¤A¤G¤G¤Y, 24 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Cześć,
    zauważyłem że znikły hale, czy BP będzie zwracać jakoś uridium czy jakaś rekompensata jest przewidziana?
    Mam też problem z wejściem do świata gry, po kliknięciu start pokazuje mi się taki komunikat:
    "Context3D not available! Possible reasons: wrong wmode or missing device support.". też tak macie?
    Flash Player i przeglądarka są zaktualizowane.
    Dzięki

2. Co do "HALI" to rekompensaty były w postaci kluczy / innych rzeczy za posiadanie więcej niż 1 tego samego egzemplarza statku.
    Przykład

Hale:
    1)Vega
    2)Aegis
    3)Vega
    4)Goliath

Wówczas otrzymaliśmy 1 nagrode w postaci 10 kluczy bodajże i coś tam białki, ponieważ posiadaliśmy 2 takie same statki. [ I tak dalej jak byśmy mieli 4 takie same to 3 nagrody ]

Co do HALI jeszcze to będzie ona prawdopodobnie modyfikowana jeszcze, bo tak było napisane, lecz aktualnie są o wiele ważniejsze problemy i nowa HALA średnio się sprawdza, żeby nie powiedzieć bardzo słabo.

Co do Klienta to ja to się na tym ni znam, aleeeeee nowa przeglądarka, albo u kumpla ( 2 komputer ) przestawić na 2D i pykać na spokojnie. Kombinuj w ciasteczkach ( czyszczenie itd ) OCZYWIŚCIE TO SĄ TYLKO SPEKULACJE, bo sam takiego problemu nie miałem.

3. jakby co to hale są wszystkie . wystarczy poustawiac gwiazdki na statka tak jak sie miało hale . [przy Hangar masz strzałeczke i tam widac na której hali masz statek.

4. Ja miałem 3 golce w halach i nie dostałem żadnej rekompensaty ;)
    Pisałem do BP, odpisali że nie przyznają pojedynczych odszkodowań i między wyrazami "masz pecha" ;)

5. Czyszczenie ciasteczek nie pomogło. Cały czas grałem na 2D.

6. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Temat nieaktywny, więc zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.