akutualizacja klanu

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ghy123, 13 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Jaki czas odejscia z klanu(ile trwa wychodzenie z klanu)

1. 3 dni

2. 7 dni

3. 10 dni tyle ile trwa wojna

4. Do dopracowania

5. zadna z powyszych

Wyniki będą widoczne dopiero po głosowaniu.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ghy123

ghy123 User

witam chciałbym przedstawic pomysł który napewno czesci sie spodoba wiemy jak ludzie podczas wojen klanowych wychodza z niego a pozniej bija po plecach i jacy wielcy wtedy nie sa i pozniej wracaja pomysl polega na tym ze odejscie z klanu trwa np 7dni
    PS:przepraszam za bledy i brak Polskich znakow

2. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Przenosze do odpowiedniego działu ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

3. Alfa.Star

Alfa.Star User

pomysl ogolnie troche dziwny bo podejrzewam z takiego konta co on sie bic nie chce to w wojnie nie pomoze. jak ucieka z klanu to jego sprawa od tego jest rekrutacja po co na sile trzymac tchorza ja takich to bym sam wywalal a nie trzymal na sile :p

4. ghy123

ghy123 User

ale pomysl masz wojne z jakims klanem paru odejdzie bijesz sie z wojenka a ci co wyszli jeszcze cie bija nic nie da jak ubiles wojenke jak ci jeszcze cie dobija i pojdzie na konto zmarlego

5. Alfa.Star

Alfa.Star User

wiesz co twoj pomysl powoduje ze nigdy nie bedzie mozna wyjsc z klanu bo praktycznie codzien jakas wojna sie konczy i trzeba przedluzyc

6. ghy123

ghy123 User

Będzie można tylko że wyjście z klanu trwa np 7 dni bez względu na ilość wojen

7. Alfa.Star

Alfa.Star User

czyli jak mi sie nie podoba bo zarzad ustawul podatek max a potem sobie na bostery wyplaca, wywolal wojne wszystkim istniejacym klanom to mam czekac tydzien? sory ale nie! jak sie komus nie podoba to ma prawo wyjsc kiedy chce.

8. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.