Alien z Fali Pasożytów

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika SpaceEagle[EIC], 7 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. DracoNkP

DracoNkP User

mam takie pytanie, może mi ktoś powiedzieć gdzie można kupić serum? jeszcze jedno pytanie, za co można dostać punkty wliczające się do rankingu.. bo nie bardzo mogę zrozumieć. czy za bicie zwykłych alienów też dostajemy punkty czy tylko za eventowe i ogólnie jak zdobywać te punkty. Oczywiście jak się jest nie zakażonym.

2. Szczyt lenistwa proszę Pana, dosłownie szczyt, w czwartek koło południa na forum zostało wklejone FAQ odnośnie eventu, tam znajdują się informacje jak zdobywa się punkty:p

https://board-pl.darkorbit.com//threads/faq-plaga.98478/#post-842790

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

3. Panie zi... znaczy Myślicielu :D
    Kiedy pojawi się serum w sklepie, może wiesz ? :p

4. A żebym to ja wiedział:rolleyes:. Jak widać problemy z eventami w przypadku Bigpointu muszą wystąpić zawsze, nie ma informacji kiedy to naprawią więc do tego czasu nikt nie jest w stanie się wyleczyć - czyli jak na razie misja niewykonalna

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

5. Gdzie mogę zobaczyć tabelę za co i ile się punktuje w tym jak, że ciekawym evencie?? Do wczoraj jeszcze była w FAQ....

6. ktoś mi powie czemu mój post z wczoraj o tym, że z zarażonej skrzynki dostałem część wrót kronos został usunięty? o_O Your post in the thread Alien z Fali Pasożytów was deleted. Uzasadnienie: SPAM i wprowadzanie ludzi w błąd nie jest na forum mile widziane ( jakie wprowadzanie w błąd, przecież mam tą część, nawet w dzienniku mi piszę, że ją otrzymałem)o_O

7. Krzycz i to głośno. I zwróć się o przywrócenie. :)
    A ja Ci powiem dlaczego...a dlatego że nawet Moderatorzy (pozdrawiam Moda Myśliciela) nie wiedzą że można dostać.

8. Niestety z tymi częściami to jest tak że tylko 3 osoby zgłosiły fakt otrzymania, żadna z nich nie zrobiła screena z mapy. Jaką my możemy mieć pewność że to nie jest jakiś żart?:rolleyes: Co prawda w Twoim wypadku wychodzi na to, że jedynym wrotami jakie wykonałeś są wrota Tutorial, a jednak część do Kronosa posiadasz. Także na obecną chwilę czekamy na kolejnych szczęśliwców:p

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

9. Czy screen z dziennika całej strony będzie wystarczający? jeśli tak już i natychmiast udaję się na z góry ustaloną pozycję i galopuję robić SS-a.

10. DracoNkP

DracoNkP User

Panie Smod;) Pierwsze co w Czwartek zrobiłem to przeczytałem tutorial. Zanim zadałem pytanie, to dwa razy czytałem tutorial i jeśli nie znalazłem informacji to znaczy, że jej tam nie ma;) Była tabelka dla zdrowych i zarażonych. Teraz jej tam nie ma. W związku z tym się pytam:)

D*O*D*G*E lubi to.
  11. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

Tabelki w faq wróciły na swoje miejsce... Niestety te forum zjada tabelki jak ktoś edytuje post (zmiana nazwy eventu) :p

pozdrawiam
    SMOD_ASTRAL

12. DracoNkP

DracoNkP User

Dzięki serdeczne:) Teraz pytanie, czy Eliminacja rozsiewców epidemii znaczy tyle, że likwidujemy małe alieny?

13. Kiedyś już była taka niespodzianka przy okazji eventu 'Mroźna fala'.

Po ukończeniu wrót ze szczeliny dostawało się cześć do Kronosa. Im mniej się miało tych części tam, tym większa była szansa na otrzymanie jej. Kto miał dużo nie dostawał.

*******************************************************************************

Dlaczego CPU są za uri ?? Jak słabsi gracze których na nie nie stać mają wziąć udział w evencie ? Nie mogli dać jakiejś wersji za kredki, powiedzmy tej do jednokrotnego użycia ?

A cena ammo ?? - Bez komentarza...

Co oni myślą ? Że ludzie będą ładować kasę w te wynalazki, żeby tylko jakieś lipne osiągnięcia zdobyć ??

Ostatnie edytowanie: 8 maja 2015
  14. Jakieś wieści na temat bossa gyge-cośtam ? :p
    Bo się te małe pojawiły ubijam je i ubijam i nic dużego nie wyskakuje :(

15. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

Jednym słowem event zapowiadał się bardzo dobrze, a wyszło tak jak zawsze :cool: Jedynym dobrym eventem pozostają demanery

16. Marcin

Marcin User

To wszystko nie trzyma się niczego :)
    mamy tutaj jakąś fabułę gry tak? tak :)
    Na orbicie są ludzie i alieny, ludzie posługują się statkami kosmicznymi które są zrobione z jakiś stałych materiałów jak np. metal :)
    a tutaj nagle wybuch skrzyneczka albo ktoś strzela w ciebie jakimś zielony świństwem i twój statek jest zarażony ... serio ?
    statek zarażony, rozumiem ludzie mogą być zarażenie ale nie statek :) i właśnie tutaj już BP zapomniało o fabule gry i kogo my reprezentujemy mam na myśli jaką postać w grze a pod pretekstem zarazy na statkach :D wyciąga od Nas uri :)

17. I to święta prawda. Zawsze te mniejsze eventowe "gadzety" były dostępne za kredyty. Większe (pakiety) i owszem za uri. Ale w tym wypadku ktoś czegoś nie przemyślał. Osobiście te 300 uri wolę wrzucić np. w paliwo do peta. Bez komentarza.

18. Event jest dobry, tylko kosztuje tylko i wyłącznie uri, a niektórzy go nie rozumieją i są w stanie rozstrzelać kogoś kto robi misję bijąc po 4k i tylko raz…

19. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

nie wiem co jest takiego dobrego w tym evencie... możliwość stracenia wielkich ilości uri? to jedyne co daje ten event

20. Jak ktoś ma łeb to zarabia. Ja wykręcam 30 tysia uri na plus. Oczywiście wkładając odpowiednią ilość czasu w latanie. Nie narzekam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.