Alien z Fali Pasożytów

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika SpaceEagle[EIC], 7 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

ja też robie koło 30 - 40k urki dziennie, ale nie z tego eventu. Poprostu bije uberki. W tym evencie nie ma nic opłacalnego

2. Nie twierdzę że jest opłacalny. Twierdzę że jest odpowiedni do zarabiania. A to dwa różne stwierdzenia.

3. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

inne stwierdzenia, ale w praktyce to samo. Beznadziejny event

4. Dokładnie, beznadzieja.

5. mi sie podoba jakk nie chcecie wydawac uri to nikt was nie zmusza zawsze mozna latac jako zakazony dostajemy nawet bonus do bicia a mniej hp i speeda jest po to zeby nie bylo za dobrze

6. LaserFire3

LaserFire3 User

Akurat unikać zakażenia jest łatwo- 2h latania bez pasożytów...

7. Zumir

Zumir User

14.05.2015 - 03:02[​IMG]Otrzymałeś dodatkową energię do wrót międzygalaktycznych
    13.05.2015 - 23:20[​IMG]Otrzymałeś dodatkową energię do wrót międzygalaktycznych
    13.05.2015 - 23:16[​IMG]Otrzymałeś dodatkową energię do wrót międzygalaktycznych
    13.05.2015 - 23:10[​IMG]Otrzymałeś dodatkową energię do wrót międzygalaktycznych
    13.05.2015 - 23:09[​IMG]Otrzymałeś część Wrót Kronos.
    13.05.2015 - 23:06[​IMG]Otrzymałeś dodatkową energię do wrót międzygalaktycznych
    13.05.2015 - 23:00[​IMG]Otrzymałeś dodatkową energię do wrót międzygalaktycznych
    13.05.2015 - 22:56[​IMG]Otrzymałeś dodatkową energię do wrót międzygalaktycznych
    13.05.2015 - 22:54[​IMG]Otrzymałeś dodatkową energię do wrót międzygalaktycznych
    13.05.2015 - 22:54[​IMG]Otrzymałeś dodatkową energię do wrót międzygalaktycznych

czesc bety moge dac screena

8. mapa27[W]

mapa27[W] User

A ja mam pytanie gdzie podziały się te małe pasożyty? trzeba je ubijać żeby pojawiła się matka a przez 30minut latania po wszystkich bitkach + 4-5 ich nie widziałem liczę na odpowiedź o ile ktoś coś wie

9. zestaw map czyli na mapkach 4-1,4-2,4-3,4-4,4-5 tam gdzie się pojawiają małe gygerthralls

10. Dobra, wszedłem na mapę i już widze :)

I widzę też, że w końcu jak BP dało możliwość przyzywania upragnionego bossa, to ukradli nam alienki którymi się go przyzywa :p
    Czy może jest jakiś inny sposób o którym nie wiem ? :D

Ostatnie edytowanie: 14 maja 2015
  11. No może ktoś coś wie to niech się podzieli XD

12. A ile trzeba było zniszczyć tych małych, żeby duży przyleciał ?

13. 2000 tylko, że małych nie ma :D

14. Z tymi zerami to na pewno się nie pomyliłeś ? :eek:

Event musi potrwać jeszcze do 24.05. Rozwlekają go w czasie jak gumę od majtek, taki atrakcyjny jest...

15. Nie nie pomyliłem. Pomyliłem sie tylko co do gygethrali, bo chyba je przenieśli były na PvP są na mapach x,5,6,7 i moze 8 nie sprawdziłem.

16. [​IMG]
    2 część Kronos, teraz dla Alfy ( Oczywiście z zarażonej skrzynki bonusowej ;) )

17. LaserFire3

LaserFire3 User

A ja wciąż żadnej :(

18. [​IMG]
    Dzisiaj już druga teraz do Bety;) Event do 25-tego, może uda się całe wrota zebrać :D

19. Vastoy

Vastoy User

Jak wszyscy to i ja, dzisiaj dostałem do Kronosika. :D

20. Ja się chwalić nie będę bo nie znalazłem ale...
    Zadam Pytanie.

Czy ktoś mi może wytłumaczyć kto wymyślił aliena szybszego od Goliatha na FS? Przecież nie dość że to ubijać jest nieopłacalne to jeszcze żeby to dobić trzeba przez pół mapy za tym gonić. Zawsze mi się wydawało że protegit jest najszybszy. No moje gratulacje dla geniusza.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.