Alien z Fali Pasożytów

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika SpaceEagle[EIC], 7 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Szybkie te pajączki... A matka to pewnie szybsza...

2. Goro^^

Goro^^ User

W końcu :D Do lambdy :)

3. I gdzie tu logika? To znaczy się że żeby ściągnąc bossa na mapę bitewną mam latać po innych mapach. Czyli co? Ja mam na zwykłych mapach klepać "przyzywacze" a inni gracze na bitewnej zrobią bossa z którego ja nic mieć nie będę? Geniusz po prostu geniusz wymyślił ten sposób.

4. Niestety bijąc te alienki na mapach nie bitewnych nie da się go przyzwać. Ubiłem dziś ich całkiem sporo, jak wielu innych graczy a przyzywanie jakimś cudem ruszyło się o 1 do przodu :p Mam nadzieję, że jutro już wszystko naprawią i będzie można przyzwać tego bossa...
    A według mnie dobrze zrobili, że gygetrhale są takie szybkie bo normalnie to można dobić na koniec z x2 czy x3 i nie zwieje, a jakby się komuś zachciało bota używać to niezbyt dużo ponabija bo cały czas będzie gonić :D

5. Jasne. Możesz go dobić nawet z X4 tylko pytanie jaki sens? Bardziej nieopłacalnego aliena (jak na event) to chyba nie można było wymyślić. Jedyne dobre to że póki nie zaatakujesz to jest nieagresywny.

PS. Mam nadzieję że następna "zaraza' będzie ciut bardziej opłacalna jeśli chodzi o alieny eventowe.

6. Zumir

Zumir User

15.05.2015 - 15:04[​IMG]Otrzymałeś dodatkową energię do wrót międzygalaktycznych
    15.05.2015 - 14:59[​IMG]Otrzymałeś część Wrót Kronos.
    15.05.2015 - 14:53[​IMG]Otrzymałeś dodatkową energię do wrót międzygalaktycznych

Haha, no to już część do bety i lambdy mam, ciekawe kiedy następna ;]

7. ...a po evencie okaże się że był jakiś błąd z tym że z zarażonych boksów wypadały części do Kronosa i albo je wykasują, albo dadzą wymyślonego bana za bocenie. :p

Zumir lubi to.
  8. "Zauważyliśmy także Waszą reakcję odnośnie wypadania części do wrót Kronos i Zeta z eventowych bonus boxów. W zamyśle części miały być do zdobycia w innym evencie, ale biorąc pod uwagę Wasze feedbacki, raz jeszcze przeanalizowaliśmy tą kwestię i ostatecznie nie tylko utrzymaliśmy możliwość wylosowania części do wrót, a nawet zwiększyiśmy ich ilość. Więc zbierajcie i zdobądźcie kolejne części!" - fragment FAQ

9. Poprawki wprowadzają na bieżąco, a nie dopiero od następnego takiego eventu ?

Ciekawe, ciekawe...

Ostatnie edytowanie: 15 maja 2015
  10. Zumir

Zumir User

16.05.2015 - 02:03[​IMG]Otrzymałeś dodatkową energię do wrót międzygalaktycznych
    16.05.2015 - 02:02[​IMG]Otrzymałeś część Wrót Kronos.
    16.05.2015 - 02:02[​IMG]Otrzymałeś dodatkową energię do wrót międzygalaktycznych

tymczasem ;] alfa ;]

11. Alien pojawił się na mapach więc temat zamykam. Autor tematu chyba już wie jaką siłę/wytrzymałość posiada eventowy NPC.:rolleyes:

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.