Alternatywa dla niechcianych nowości

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ShatteredHeaven, 24 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Widząc opinie graczy zarówno na polskim i angielskim forum pomysł modyfikacji statków nie cieszy się wielkim powodzeniem, dlatego jeśli tak bardzo chcecie wprowadzić taką opcję to mam prostszy pomysł żeby wilk był syty i owca cała: po co szukać kwadratowych jaj skoro prościej zrobić ze statkami to samo co z dronami i wprowadzić designy funkcjonalne i wizualne, których można używać jednocześnie?

Poza tym dobrze by było zrobić coś takiego, że podczas zmiany hali można wybrać opcję automatycznnego przeniesienia całego wyposażenia z dronów, przekładanie laserów, osłon i designów mając po 8-10 dronów jest strasznie denerujące

Odnośnie nowych surowców proponuję, by nie wypadały w przestrzeni tylko wpadały automatycznie na statek jak np ekstrasy czy cdd. Dlaczego? Wypadanie nowych surowców sprawia, że często nie dostajemy skrzynek cargo, tym częściej im silnieszego aliena bijemy i wypada z niego więcej surowców, które również niektórym są potrzebne :)

Pozdrawiam i zapraszam do komentowania

**XRYSIUX** lubi to.
  2. Przy obu pomysłach jestem na duże TAKKKKKKKKKKKKKKK dlaczego? Zamiast utrudniać życie to zróbcie choć coś raz po ludzku...

3. manipers

manipers User

Pomysł dobry, lecz dodał bym jeszcze coś takiego jak "hale" do configów. Czyli powiedzmy masz zrobione np. 1 Hala - Konfy alienowe 2. Hala - Konfy na wrota 3. Hala - Konfy na statki. Bijesz sobie alieny i nagle zachciało Ci się pobić graczy, wiec wchodzisz w hangar klikasz np. "Wczytaj Konfiguracje z Hali 3" i w ciągu kilku sekund masz konfy np. na statki.

4. Czempion

Czempion User

Jestem za

5. Tak samo, jestem ZA.

6. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Temat całkowicie nieaktywny, zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.