Ambasador za 25 znajomych

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika AfrQ, 16 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AfrQ

AfrQ User

Siemka! Wczoraj ostatni znajomy (25) wbił 12 lvl. Mimo tego nie otrzymałem bonusu do teraz, czy na niego trzeba czekać dłużej niż na pierwszy i drugi bonus? Na 1 i 2 czekałem około 1-2h, a tego do teraz nie mam. Coś wiadomo wam na ten temat? Pisać do supportu czy cierpliwie czekać?

2. SλώczγK

SλώczγK User

poczekać może jakaś weryfikacja będzie czy któryś z 25 znajomych nie ma 2 kont :p

AfrQ lubi to.
  3. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Nagroda jest dopisywana tylko w przypadku kiedy te 25 osób mają różne IP, wówczas nagroda jest dopisywana automatycznie ;) Jeśli tak się nie stało to musisz poczekać do restartu, a w ostateczności napisac do pomocy technicznej ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

AfrQ lubi to.
  4. AfrQ

AfrQ User

Do restartu jakiegoś konkretnego czy do tego co jest zawsze z rana?

5. Nie spodziewałbym się dziś jakiegoś restartu wcześniej niż 5:30 jutro.

AfrQ lubi to.
  6. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Restart jest zawsze o 5:30 rano :D Chyba, że coś z nienacka wprowadzają to robią restarty :p

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

AfrQ lubi to.
  7. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

to kara z bycie w multiklanie :)
    jak nie będziesz bił po pleckach własnej firmy, gdy twój klanowicz z wrogiej firmy zaczepia, a potem leci pod twe skrzydła byś pomógł dobić, to może dadzą ci nagrodę :)
    a może to jeden z tych "zaproszonych", co pomagasz mu wbić lvl ?

8. Paint

Paint User

Co ty mowisz chlopie zmien dilera

AfrQ lubi to.
  9. AfrQ

AfrQ User

Hahahahahhaha ja nie bije po plecach nikogo, pomagam klanowiczom tylko ;>

Ktoś coś wie jeszcze jak z tym ostatnim bonusem to jest? Czy to zawsze tak długo trwa?

10. musisz poczekać do rana i myśle że bedzie dobrze ! :)

AfrQ lubi to.
  11. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.