Amunicja LCB-75

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Exodus[EIC], 25 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Teraz tworzę temat dla flaxów albo i nie. Fajnie jakby była amunicja służąca do pvp także dla flaxów.

LCB-75: powoduje 3,5 razy większe szkody niż amunicja x-1

koszt: 1k LCB-75/100 mln kredytów

wygląd: może jak x-4?

dżwięk: może jak x-4?

Nie jest to ElITARNA amunicja żeby nie bylo. A żeby nikt tego do walenia alienów nie używał to w alieny bije tyle co x-1.

W tym temacie także chcę aby ci, którzy mają konta średnio zaawansowane mogliby utworzyć sobie grupkę, PO PROSTU kupić ammo, uszlachetnić się złotkiem i lecieć na wrogie mapki. Narzekacie że mało graczy już lata na wyloty albo w ogóle na pvp, a jak pojawia się temat, który by to umożliwił to hejtujecie.

PS. mogę prosić cma o wstawienie ankietki?

Ostatnie edytowanie: 25 lipca 2015
  2. dla mnie bez sensu bo jest juz taka amunicja pod nazwą JOB-100 i kosztuje 0,5 urki za sztuke :) widze ludzie coraz to bardziej na siłe wymyślają rozne cuda nie patrząc co sie dzieje na grze.. czytam rozne pomysly i coraz czesciej jestem na NIE :D

3. kris0211.

kris0211. User

1 sztuka ammo co ma efekt (prawie) jak białka kosztuje 10.000 kredytów? To za mała cena za taki efekt. Zwiększ cenę i będzie trochę lepiej. Po namyśle nawet zwiększenie ceny nie jest dobrym rozwiązaniem. Zmana na uridium - już prędzej.

Nie jest elitarna? MCB-25 które daje 2x obrażeń jest elitarne, a LCB-75 które daje 3,5x obrażeń nie? To już wolę x2 za kredyty.

Ostatnie edytowanie: 26 lipca 2015
  4. Ok: 3 Dni temu dodałem post w nowych misjach w którym napisałem o podobnej amunicji :) RHC-100 - 3,5 Większe obrażenia 09,00 % wchłonięcia Hit-Points

5. Nugattu_08

Nugattu_08 User

Jestem na nie, zupelnie bez sensu. Zamiast nowych amunicji mozna by pododwac udogodnienia typu protokol dla slabszych ktory pozwala na jednokrotne wylogowanie w ciagu 5 sekund (jak ktos nie ma premki) :D

6. Dobra, można założyc kłudkę :)

7. Zatem zamykam

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.