amunicja MCB-25 kiedy za kredyty ?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika │†│CΘNΔN│†│PL│, 12 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

nie chcę tu spamić z tą półprawdą :)
    ale w którym miejscu jest słowo alien, bom oślepł ? :)
    zaś tak na marginesie, przyznaję rację o info dotyczącym zapowiadanych zmian (było takowe w przeszłości) - jeno coś im się zbugował harmonogram wprowadzenia zmian w kośmiczne życie - jak to w BugPoincie :)

2. Nie ma. Ale każdy umie czytać opisy i jeśli trochę inteligencji posiada, to domyśli się w jakim aspekcie pisałem o przewadze amunicji JOB nad MCB-25.

Czy ktoś potrafi znaleźć owe ogłoszenie ?!

3. Przeszukałem ostatnio z nudów nasze, angielskie i niemieckie forum, kompletne zero :eek: szczerze mówiąc nie przypominam sobie takiej wzmianki o planach wprowadzenia x2 za kredki, ale jeśli tyle osób to kojarzy, to coś w tym musi być. Mogli to usunąć/edytować i śladu nima.

4. no ja to bym stawial na to ze zrezygnowali z tego i informacje o tym ukryli niestety :/

5. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

nie wyjeżdżaj proszę z inteligencją, bo skoro umiesz czytać opisy, to je też precyzyjnie podaj :)
    ja tam czytać w myślach nie potrafię, więc twoich domysłów nie doczytałem o tych przewagach coś se o nich tam myślał :)
    dobrze byłoby, żeby starszy stażem mod-ek wypowiedział się, czy było lub nie o tym mowa w przeszłości i zamknął nam temacik by nie było niepotrzebnego spamu i autor w nerwy nie popadał :)

6. Conanie,misiaku dotknięty promykiem słońca wysiliłem swoja starą pamięć i coś mi swita że gadali o tym na jakiś filmiku do którego był tu gdzieś link ,na tym filmie marudzili o zwiększeniu ilości żyć w gg, o planach łączenia serwerów oraz o planach jakie mają na przyszłość.Może ktoś to kojarzy bardziej niz ja ?
    Trzebaby pomolestować Żbika żeby może discorda przeczesał?

7. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Szanowny Garczu,

Czy to przypadkiem nie był stream z Moderatorami ?

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

8. Być może i w taki sposób zostało to również przekazane. Ja pamiętam po prostu posta na forum.

9. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Zamykam z powodu braku aktywności.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.