Antywirus blokuje mi pobieranie liczyka

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika 20Aniel00, 22 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 20Aniel00

20Aniel00 User

Witam czy mógłby mi ktoś pomóc chciałbym pobrać liczyk https://www.dropbox.com/s/can5l2giyfadq41/liczyk2.0.exe i blokuje pobieranie co mam zrobić (jeżeli wyłączę osłony to pobiorę ale jeżeli włącze osłony to i tak i tak usunie liczyk)
    Antywirus - Avast Free antywirus

2. Niestety ale Avast nie lubi się z liczykiem i go usuwa, co więcej jest na tyle wredny że nie pozwala nam oznaczyć go jako fałszywy alarm, sam miałem ten sam problem i ostatecznie usunąłem dziada:D

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

20Aniel00 lubi to.
  3. 20Aniel00

20Aniel00 User

Heh no to nie wiem teraz na jaki mam zmienic antywirus :/ a bardzo mi zależy na liczyku (jaki polecasz ?)

4. Osobiście korzystam z ESET Smart Security 8, nie powoduje on żadnych konfliktów z liczkiem jednakże jest płatny:p

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

5. 20Aniel00

20Aniel00 User

A taki nie płatny ;)

6. A to trzeba by poszukać na googlach:p, z takich przykładów to: 360 Internet Security, AVG AntiVirus Free, Comodo AntiVirus itd.

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

20Aniel00 lubi to.
  7. 20Aniel00

20Aniel00 User

Ok dzięki można zamknąć :)

8. TM_Robson

TM_Robson Guest

Proszę.

Pozdrawiam
    MOD_Robson

Status tematu: