Apis i Zeus ze zniżką systemową

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika │†│CΘNΔN│†│PL│, 13 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pytam dla pewności:

nie wiedziałem jak to nazwać, ale chodzi mi o to że kiedyś od czasu do czasu można było trafić na okazję i zakupić te drony za uri 25% taniej.

Nie ma już tego, co nie ?

2. Na PL2 za starych czasów załapałam się na tę zniżkę w czasie eventu na któryś z dronów. Na PL3 kupowałam jakoś w tamtym roku i już tej zniżki nie było, także raczej po cichu to wyłączyli. :cool:

3. BA_Matroz

BA_Matroz User

Fakt eventu na tańszego Apisa dawno nie było, ale zniżki na Zeusa nigdy nie było :rolleyes:

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

4. W jednym wszyscy się zgadzamy - zniżki na zakup nie ma już od bardzo dawna.

Co do samej zniżki na Zeusa, to chyba masz rację Modziu. I pewnie za jakiś czas dadzą te drony do montowni, dlatego założyć można że raczej rabat już nie powróci...

5. Brak aktywności w temacie, zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.