Apis - Kupno czy zbieranie częsci

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika pelniaksiezyca, 19 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Cześć. Mam apisa za 105k urki ( 29 części jak się nie mylę). Posiadam także wystarczająca ilość urki aby zakupić drona lecz nie wiem czy sie opłaca (wg. mnie tak). Zapraszam do pomocy mojej skromnej osobie :)

2. MOD_JD

MOD_JD User

Ja osobiście bym kupił klucze i otwierał wtedy gdy jest szansa na zeusa, bo oprócz tego jest jeszcze szansa na lf-4 i design.

Pozdrawiam
    MOD_JD

pelniaksiezyca lubi to.
  3. Ostatnio na zeuse ize 180 kluczy wypadła 1 do apisa, 2 do zeusa, 3 napędy i 1 bo2 reszta smieci... Po przeliczeniu i otworzeniu około 6k skrzynek mam 9lf4... Z moim szczesciem za wiele nie zdziałam za 100k :D

4. MOD_JD

MOD_JD User

Ja też otworzyłem bardzo dużo skrzynek, ale podczas złotych skrzynek wypadało mi najwięcej części do dronów. Poza tym to tylko moja skromna opinia, może inni gracze zasugerują coś innego :)

Pozdrawiam
    MOD_JD

pelniaksiezyca lubi to.
  5. TM_Robson

TM_Robson Guest

100k to nie tak dużo, a dron się przyda. Jednaj ze skrzynek (jeżeli będziesz miał szczęście) może Ci kilka ciekawych rzeczy kupić. Ja osobiście kupiłem apisa za 90 tys.

Pozdrawiam
    MOD_Robson

pelniaksiezyca lubi to.
  6. chyba jednak pozbieram klucze :) jak by nie patrzeć lf-4, 50x niewidka, zeus/apis (cały lub nie) szansa zawsze jest :D

Zamknąć proszę :]

7. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Wedle życzenia :)

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

pelniaksiezyca lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.