Apis, Zeus

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika _xxhumi, 1 maja 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _xxhumi

_xxhumi User

Witam. Mam 40 części do apisa i 27 do zeusa. Mam dużo kluczy do skrzyń. Zbieram tylko złote skrzynie i bardzo prawdopodobne jest to, że jeszcze dzisiaj złożę apisa. I teraz pytanie: gdy apis będzie złożony to mam go zmontować? Chodzi mi o to, by więcej wpadało części do zeusa i zastanawia mnie czy tak będzie, gdy dłużej "przytrzymam" apisa w montowni.
    Pozdrawiam.

2. Lednox1

Lednox1 User

jesli pytasz czy zamiast czesci do apisa beda leciały x2 do zeusa to nie xd

3. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

od razu montuj apisa jak tylko części nazbierasz. to czy jest on zmontowany, czy nie - nie ma żadnego wpływu na drop części zeusa

4. Michers

Michers User

obojętne, czy zmontujesz, czy nie, części do Apisa będziesz zbierał dalej.
    Kiedyś miałem apisa i 45 części na drugiego. Teraz w nowej montowni zbieram dalej, mam już 55 części, które nigdy nie będą potrzebne, bo drony nie ulegają zniszczeniu.

5. _xxhumi

_xxhumi User

Dzięki za odpowiedzi :) Temat można zamknąć.
    Pozdrawiam.

6. silnyJon

silnyJon User

Ogólnie słaby ten drop z złotych 355 kluczy i do zeusa 12 części a do apisa 15 części mimo że apisa mam już złożonego. BP coś tu powinni poprawić

7. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Zamykam na prośbę autora.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.