Apokaliptyczna akcja - klucze

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Kpt.Pirce, 24 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kpt.Pirce

Kpt.Pirce User

Dzień dobry Wszystkim pilotom.
    W opisie dzisiejszej akcji skrzynek apokalipsy można doczytać że kluczyki są też w sklepie w paczuszkach od 5 do 155 sztuk.
    Czy pojawią się dzisiaj w sklepie te paczuszki? Czy opcja zakupu nie powinna się pojawiać w sklepie z automatu jak jest akcja apokaliptyczna?
    Z góry dzięki za info.

2. Adalon

Adalon User

W ostatnią sobotę niebieskie i czerwone klucze były w montowni i w sklepie a skrzynie z mapy poznikały także nie dziwi mnie taka sytuacja :)
    Swoją drogą paczuszki o których piszesz są do kupienia wyłącznie za złotówki i wychodzą strasznie drogo jak na zawartość skrzyń którą można otrzymać - lepiej te PLNy przeznaczyć na premkę jeśli już chcesz za coś płacić Bigpointowi ;)

3. Kpt.Pirce

Kpt.Pirce User

Oszczędzam kryształ rozdzielenia na spartany - czyli montownia odpada. Tak z kilka kluczy za dychę chciałem kupić - może CDD w sensownej ilości wpadną :).

4. Adalon

Adalon User

Nagród po 400cdd czy 800k urki już dawno w nich nie ma.. (obecnie w ogóle nie lecą z nich już cdd ani urka) - z apokalipsy masz 30% szans na design wizualny do drona i 70% szans na zawartość inną:

NazwaTypZużywalnośćIlośćSzansa
    LF-4BrońNie10.50%
    Niestabilne LF-4BrońNie15.00%
    IndoktrynolRudaTak50.20%
    KyhanolRudaTak102.00%
    TetrathrinRudaTak152.00%
    Ekstra energiaRudaTak306.00%
    UBR-100AmmoTak8009.50%
    EMP-01AmmoTak105.00%
    SAR-02AmmoTak1,50025.00%
    SAB-50AmmoTak5,00019.80%
    HSTRM-01AmmoTak80025.00%

5. Kpt.Pirce

Kpt.Pirce User

Adalon - dzięki za info bo bym się wkopał szukając CDD. Tym bardziej że 10 kluczy to 39.99. Klucze APOK są już w sklepie. można zamknąć moje zapytanie.

6. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.