Arena Treningowa

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika *B*O*D*Z*I*O*, 20 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wpadlem na pomysl , aby ta arene jakas ulepszyc mam na mysli arena 4 osobowa 2 vs 2 i nagroda podwojna jak za arene pojedyncza , oczywiscie arena pojedyncza tez zostaje z ta sama nagroda , poprostu aby byly do wyboru arena 1 vs 1 i arena 2 vs 2

2. Czempion

Czempion User

Nawet fajnie by było :) Jestem za

*B*O*D*Z*I*O* lubi to.
  3. kris0211.

kris0211. User

Jak dla mnie to nawet 3vs3 może być. Jestem za.

4. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

a według mnie to powinni zmienić wybieranie kto z kim walczy, bo dzisiaj dla zabawy wskoczyłem z boosterkami do TA. stoczyłem około 10 walk i każdą przegrałem, bo same pułkowniki i wyżej:mad: i tylko seprom i boostery się traci

5. tak wlasnie , powinni zrobic ograniczenia poziomowe , od 1-5 , 6-10 , 11-15 , 16-20 , 21-25 :)

6. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

oo ja bym się jeszcze mieścił w przedziale 16-20 to byłaby cudna rzeź niewiniątek:p:p

7. moze troche przesadzilem ;d , ja mam 17 lvl full irysy i zadnych wrot a wlecail mi niedawno na arene typ z 12-14 lvlem i mial 3 wrota przesada ... <<< kto bogatemu zabroni nie ?

wlasnie mnie rozwalil typek co ma 7 flaxow 0 wrot i bil mi z x1 po 8 -9 k jak to mozliwe ??

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 stycznia 2015
  8. Czempion

Czempion User

Full LF4? :D Wszystko jest możliwe :)

9. ciekawe skad je ma :)

10. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

a ja wbijam golcem, ledwo full irys, apis, zeus tylko troche poulepszane, z bialki max 45k a tu aegis full havo/herk i z bialki 60k i weź z takim wygraj:cool:

11. RONDO13

RONDO13 User

Najbardziej mnie denerwuje jak dostaje pułkownika... Weż go ubij jak nie masz full dron. :confused:

12. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

a nawet jak masz full dron, to on ma tysiące empów, setki tysięcy rsb i mu nie szkoda stabilek itp.

13. RONDO13

RONDO13 User

Też się zgodze. :p:cool:

14. Dlatego przyszedl mi do glowy pomysl z ulepszeniem areny na wiele osob i granice lvlowe :) , a wy tez nie wiecie po co gracze z wrotami wchodza na arene ? skoro oni za wrota otrzymuja tysiace uri a za arene za wygrana walke 500 to po co ? zeby wkurzyc inncyh prawda? albo przyleci wam taki zabol wleci na arene i niema gry ... 2 razy was trzepnie z bialka albo z x1 i po zabawie ale oni maja z tego radoche ...

15. zabawka

zabawka User

Ja jestem za powiększeniem areny treningowej do wielkości Jackpot Areny. Wiadome jednak będzie, że wtedy runda będzie trwała dłużej niż normalnie, ale będzie możliwość nauczenia się czegoś więcej, spróbowania z innymi graczami, takimi jakich spotkamy na JP.

16. Również jestem za ;)

Pozdrawiam
    MOD_Skipper0pl

17. RONDO13

RONDO13 User

O i to jest dobry pomysł. :)

18. To skocz na JP po co robić dwa te samo-podobne opcje rozgrywki?...

Pozdrawiam
    MOD_Skipper0pl

19. Dokladnie , ale pomysl z arenka dalem swietny :)

20. zabawka

zabawka User

Najpierw pomyśl - potem pisz. Każdy lepszy gracz ochoczo skorzystałby z takiej opcji, aby doszkolić swe umiejętności przed walką na JPA. Ci, którzy 99% czasu w tej grze spędzają na biciu alienów, nie zrozumieją.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.