arena

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika *R*A*D*Z*Y*, 2 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. no i lipa wszedłem, i nic siedzę w nich z kolesiem, i nic nie można zrobić nawet wylogować

Etylowy lubi to.
  2. ja mam to samo wygralm 2-0 i gra stoi :) BUG POINT

kris0211. lubi to.
  3. U mnie to samo 1 runda poszła i przy drugiej utknęliśmy bez możliwości ataku i wylogowania się

4. Rooney53

Rooney53 User

ja to nawet nie moge na nią wejść :p

5. Ja też wygrałem 1. walkę i staliśmy na mapie. Wyłączyłem kartę i zrobię sobię przerwę ;) W końcu mnie wywali :p

6. No własnie nie za bardzo wywala, po wylogować się nie da, a po uruchomieniu gry z powrotem trafiłem na arene

7. Etylowy

Etylowy User

Zmień hale może pomoże . Ja to samo mam ale nie chce mi się wychodzić z areny :D . Grałem 2 walki i zauważyłem że strzelanie też się buguje na niej ;) ledwo co jedna wygrałem bo dopiero pod koniec mojego hp mogłem strzelać a koleś nie ...

8. ja 1 walka i lece po browara :)

9. Statek stoi, a bostery lecą... Już jestem na bazie :)

Ostatnie edytowanie: 2 października 2014
  10. Wziąłem dziś udział w tej arenie tak dla hecy całkiem nieprzygotowany i 3.000 uri w 8 minut zarobiłem. :eek:

Za pierwszym razem wystarczyło doczekać do końca upływu czasu bo się przeciwnik nie pojawił, a za drugim koleżka na dwóch czołgach w dresie Saturn i kompletem Herkulesów z formacją serca mi się trafił.

Póki co nie podoba mi się w tej arenie tylko to, że gracz który zgłosił swój udział nie może być atakowany na mapach.

P.S. Wie ktoś jakie kryteria są brane pod uwagę podczas przydzielania przeciwników ?

Tylko level ?

11. Etylowy

Etylowy User

Raczej nie level bo mam 20 lvl i trafiłem na kolesia vega z 3 flaxami tylko -,- sądząc po jego randze miał z 14

12. traci się amunicję , empy stabilki i reszte ?

13. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

14. Z oficjalnego ogłoszenia:

" [...]Nowa Arena treningowa w DarkOrbit umożliwia szybkie znalezienie przeciwnika o odpowiednim poziomie umiejętności[...] "

Jeżeli system nie dobiera przeciwników pod względem posiadanego levela, to w jaki inny sposób ? - Posiadanego wyposażenia, które jest trudniejsze do weryfikacji ? :rolleyes:

15. Level to nie do końca poziom umiejętności. ;) Teraz przez nowe-stare misje można dość szybko wbić wysoki level, bo misje nie są trudne, a leniwi gracze znajdą sobie zawsze kogoś do pomocy. I tak oto latają flaxy z wysokimi poziomami. :rolleyes:

16. Rooney53

Rooney53 User

Też macie niedostępną arenę?

17. Megara

Megara User

Tak, z powodu czyszczenia. Kiedy będzie można wejść?

18. Etylowy

Etylowy User

I wtedy mają problem ubijać bo wypo sobie nie robią, no fakt zapominałem o tych misjach. ;d
    Zanim naprawią arene powinni zrobić coś z tymi portami a nie że nawet pomóc swojemu nie może nikt -,-

19. Rooney53

Rooney53 User

i powinni przedłużyć nagrody z tym 2 i 1k uri

20. Kosmitek

Kosmitek User

Arena tylko dla wybranych??? Od wczoraj tylko sprzątanie i sprzątanie...:mad:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.