Arena

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Etylowy, 18 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Etylowy

Etylowy User

Witam zauważyłem że gracze bugują arenki, że wyszukuje przeciwnika i nie wciśnie walcz a przeciwnik wciśnie, i jest wtedy problem bo nie można na arenke chyba do restartu, ani raczej ubijać nikogo na mapie bo przecież czekamy na arene. Wejście do areny powinno znajdować się na mapie rodzimej x1.

kris0211. lubi to.
  2. lacosta

lacosta User

właśnie, na palladium miałem gościa z wojny i nie mogłem go bić, a on sobie zbierał na lajcie kamyki 0_0

3. Etylowy

Etylowy User

Ciekawe kiedy to naprawią ;d , ci gracze myślą że są nietykalni a 1 padł od minek :D

Przydałoby się odświeżyć sygnaturkę...

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 listopada 2014
  4. cypresik

cypresik User

zeby to odbugowac wystarczy zaczac strzelac petem koledzy

5. Etylowy

Etylowy User

Napisałem że minami rozwaliłem kolesia :D , ale przydało by się to odbugować by nie było problemu i wymyślania co by zrobić by kogoś ubić przecież to nie oto chodzi.

PS: Strzelanie petem do graczy którzy są średni 26 pp kilka lf4, havoków, formacji itd. takich dużych szkód nie zrobi bo taki graczy na spokojnie może sobie polecieć do portu :p

6. lacosta

lacosta User

zacząć strzelać petem czyli oddać chociaż jedną salwe, a dalej można bić już normalnie, !!! Czytać ze zrozumieniem

7. Proszę zachować spokój, krzykiem niczego nie wyjaśnimy.

Pozdrawiam
    MOD_Skipper0pl

8. Etylowy

Etylowy User

Wystarczy czytać ze zrozumieniem ? Może i napisał że tak się da odbugować, pomyśl może nie każdy zrozumie taką wypowiedź. Każesz mi czytać ze zrozumieniem to ja ci teraz każe myśleć.

Z tego co ja widzę to nikt nie krzyczy :D

9. No dobrze, dobrze tylko mówię :)

Pozdrawiam
    MOD_Skipper0pl

10. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Temat nieaktywny, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.