Aster

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Aster, 22 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gigamen

gigamen User

Coś wymyślimy

2. Aster

Aster User

Tak, tyle że kosztowałoby to kogoś z nas DUŻO poważki i PD.

3. Jakie pominięcie :D
    No oke :)
    A tam czepiacie się :D
    Czemu na ten moment jeszcze klany wielofirmowe nie są zlikwidowane :)

gigamen lubi to.
  4. gigamen

gigamen User

No nie są, ale my wypowiadamy się przeciw mieszańcom, więc hipokryzją z naszej strony byłoby nagłe założenie klanu mieszanego:confused:
    Wychodzi na to, że tylko Ghost się wzbogaci:oops:

Ghost_User lubi to.
  5. Ale mieszaniec to też stan umysłu. Jeśli Ci nie od... i będziesz grał sobie normalnie to weźmiesz trochę kasy i wyjdziesz nikt Ci nie każe latać i łoić każdego na mapie nie ważne kim by był ;)

6. gigamen

gigamen User

Też tak o tym myślałem, ale mimo wszystko będziemy mieszańcami... Zawsze można dać info w opisie klanu

7. Się wrogo nastawiacie po prostu :D

8. Aster

Aster User

Kurde! Szkoda że nie jesteśmy z tej samej firmy. Ale byśmy sobie robili wyloty na Ubery... Albo i na Ultry czy Emperory w przyszłości, jeśli wprowadziliby nasz projekt 3 gali. :D:p

Ghost_User i gigamen lubią to.
  9. gigamen

gigamen User

Jeśli będą likwidować klany mieszane to pewnie dadzą opcję zmiany firmy za darmo przez jakiś czas. Skorzystamy:D

10. Ghost_User

Ghost_User User

JEŚLI będą likwidować... Pomarzyć zawsze można. Na jaką firmę? Ja VRU albo EIC

11. gigamen

gigamen User

Ja od zawsze gram w MMO i źle mi będzie zostawić tę firmę... Zresztą, pomyślimy co i jak jak plan likwidacji mieszańców wejdzie w czyn

12. Ja jako rodowity VRU-bel nic nie zmieniam :D Ale pomóc po koleżeńsku zawsze pomogę niezależnie od firmy :)

13. Aster

Aster User

Jakby co, to pragnę uroczyście poinformować, że projekt 3 gali został już wrzucony na forum. ;)
    Można oceniać i dodawać swoje propozycje. :)

14. Zauważyłem :) W wolnym czasie zerknę ;)

Aster lubi to.
  15. gigamen

gigamen User

Chyba ewentualną dyskusję o Demanerach trzeba będzie przenieść tutaj:rolleyes: Tego raczej nie zamkną

16. Ghost_User

Ghost_User User

Event faktycznie polega na tym aby silniejszy bili frachtowiec, a słabsi te małe, ale to co dzieje się na mapach podchodzi pod patologię, bo w praktyce dużego bije kilka najmocniejszych klanów , słabsi są przeganiani, a demaner corsairy są nieopłacalne. Nie tak powinien wyglądać event.

17. Aster

Aster User

Nieopłacalne? To mało powiedziane! To jakiś żart! A MOD-owie próbują zamknąć nam usta banami. Oszuści zaś latają sobie bezkarnie i robią z tej gry burdel.

18. gigamen

gigamen User

Jestem na wylocie, podlatuję z ciekawości do frachtowca i już mnie gonić zaczynają...
    Może jakby latało kilka jednocześnie to byłby mniejszy tłok.

19. Ghost_User

Ghost_User User

Robię misję na 100.000 szkód na Demanerze, podchodziłem do frachtowca 3 razy. Bijąc z białki. Zgadnijcie dlaczego?

20. gigamen

gigamen User

Ja tych misji nawet nie chcę robić, szkoda czasu.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.