Aster

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Aster, 22 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ghost_User

Ghost_User User

Zawsze jakaś (i tak mała) nagroda... Nie dziwię się.

2. gigamen

gigamen User

Epicka misja opłacalna, ale weź to zrób:oops:

3. Ghost_User

Ghost_User User

Nie robię nawet na lvl 12+, więc o czym ty mówisz?

4. gigamen

gigamen User

No ta epicka misja w misjach akcji specjalnej. Chyba opłacalna, chociaż teraz nie sprawdzę nagrody.

5. Ghost_User

Ghost_User User

Chodziło mi o eventowe, zarówno epickie, jak i trudniejsze wersje "fabularnych"...

6. gigamen

gigamen User

Ja też tych misji nie robię. Tylko zwykłe na alienki+jedna na graczy.

7. Ghost_User

Ghost_User User

Zamknęli temat w którym się pytał czemu zamknęli inny temat... I co mają sobie myśleć gracze? Że jak moderacja blokuje wszystkich którzy są przekonani o złym stanie gry to znaczy że wszystko dobrze? Czy raczej że to dowód na to, że ta gra upada? Oby nie zamknęli tego tematu...

8. gigamen

gigamen User

Tematów graczy raczej nie zamykają, chyba, że na życzenie.

9. Ghost_User

Ghost_User User

I dobrze

10. Ten event to wgl jedna wgl parodia wbijam zobaczyć misje uridium mniej niż 1tys za wszystkie zlecenia + banowanie na prawo i lewo dobiło do dna:D

Ghost_User i gigamen lubią to.
  11. Aster

Aster User

Jednym słowem - kanalie chcą zamknąć grę i uciec z kasą graczy!

12. Żeby zaliczyć (he he) (takie dwuznaczne xD)
    Jak nie masz Trochę ponad FE i sporo rb nic nie zrobisz.

Ja jako fulka zrobiłem z wielkimi trudami misje na 60mln szkód dziś na 10mln szkód i staram się codziennie tą na 5mln szkód dla jakże wielkiej nagrody 1 oleju :D

Każdy serwer ma klan monopolizujący demanera. Na pl1 wiadomo podrabiańce z c-e gwiazdy i przyjaciele. Nie dadzą bić innym no trudno. Ja robiłem misje swoją taktyką gdzie ich autonamierzacze mają problem wyklikać mnie :)
    Sytuacja mająca na celu holowanie frachtowca bez bicia go kilka map ma swój cel (wtedy kolejny frachtowiec ma mało hp itd.) Za to żadnych pretensji nie mam, aczkolwiek niedopuszczanie innych to już chamstwo. Wiadomo flaksik nie nabije szkód ale wiadomo darmowe pd :D A co do reszty to jakby zebrały się 3 silne klany minimum to by jakoś poszło. Niestety nic takiego się niestanie i dalej gra będzie monopolizowana :)

Ghost_User i gigamen lubią to.
  13. Już dawno się nastawili na permanentne dojenie od 2010 roku i wyciskają to do dna po coś wszędzie od supportu, forum czy fb robią z ludzi idiotów i tworzą chore regulaminy, których nie potrafią obronić.

14. Ghost_User

Ghost_User User

Operacja C-A-L rozpoczęta.

Ostatnie edytowanie: 5 sierpnia 2018
  15. gigamen

gigamen User

Hehehe

16. Ghost_User

Ghost_User User

Niech rozpocznie się cierpienie

17. gigamen

gigamen User